Skip to main content

ENTREVISTA: TOM MCCORMACK, SOCI I BROKER DE RESOURCES REAL ESTATE

Resources Real Estate és una de les companyies immobiliaris independents més importants dels Estats Units que conec. Sota la meva opinió, començar una companyia independent als EUA és un gran què; al mercat estatunidenc hi ha empreses molt poderoses que tenen a molts brokers per tot el territori (Compass, Sotheby’s, Coldwell Banker…). Així que les empreses independents com ells que son capaces de competir amb totes les grans companyies tenen una gran història. Tom McCormack, soci i broker de Resources Real Estate, ens contesta les preguntes sobre la seva empresa i el seu mercat.

  • Podries parlar-nos una mica sobre l’empresa i el mercat?

Resources Real Estate està ubicat a Monmouth, al centre de Nova Jersey a l’inici de la costa just al sud de Nova York, a una àrea amb molta bellesa natural: rius, badies i platges oceàniques, parcs, camins forestals, a més de la vibrant cultura artística i entreteniment, gastronomia i estil de vida que s’espera d’una àrea quan es fa un viatge des de Nova York a través d’un ferri ràpid. Hi ha gent que hi viu tot l’any, però per la proximitat amb el mar també és una àrea popular de segones residències. Hi ha des d’immobles històrics fins a noves construccions de luxe, de cases davant del moll, cases eqüestres, cases amplies i opcions de condominis. Nosaltres podem ajudar a adquirir noves propietats per l’ús personal, per invertir o per comercialitzar.

  • Resources Real Estate ha guanyat diversos premis de Luxury Real Estate, què fa que Resources sigui una empresa diferent?

Resources Real Estate és una empresa diferent perquè nosaltres realment som independents, no som propietaris ni estem afiliats a una corredoria de béns corporatius, ens esforcem sempre a trobar noves solucions per ajudar als nostres clients a arribar a l’èxit. Hem rebut diversos premis i reconeixements de moltes organitzacions com Luxury Real Estate, Inc. Magazine, NJBiz Magazine, NJ.com i altres pel nostre màrqueting, el nostre creixement en les vendes i, fins i tot, com a millor lloc de feina.

  • Comparat amb altres immobiliàries teniu una forta cultura d’empresa, quines són les principals característiques de la vostra cultura d’empresa?

Des de Resources Real Estate sabem que la cultura d’empresa és clau. Vendre immobles és un repte, estem en un sector molt competitiu i per això creiem que fomentar una cultura de donar-se suport i cuidar-se mútuament és important per l’èxit de l’empresa i també per preservar la capacitat dels nostres agents davant fets inesperats que poden sorgir durant una transacció.

  • Des del teu punt de vista, quins avantatges té formar part d’associacions com Luxury Real Estate?

Luxury Real Estate ens ha proporcionat relacions reals amb brokers nacionals i internacionals que venen propietats d’alta gamma. Aquesta xarxa trenca moltes fronteres geogràfiques i corporatives. No és únicament una associació, mantenim relacions amb membres d’altres companyies incloent empreses independents que ofereixen serveis globals a clients d’un alt valor.

  • Coneixes Barcelona? De la ciutat, que creus que li agrada a la gent?

Mai he estat a Barcelona, però tinc la intenció de visitar la ciutat en un futur no gaire llunyà. Per la gent que he conegut de Barcelona, per les fotos que he vist i per amics que hi han estat, he vist que Barcelona és un destí realment especial i que planejo veure.

Guifré Homedes

Director General d’Amat Immobiliaris