Skip to main content

Consells per reduir l’estrès durant la teva mudança

Si fas una mudança pots tenir molts mal de caps per totes les coses que s’han de tramitar, i les empreses especialitzades en mudances són una veritable opció per realitzar els tràmits.

És una molt bona manera de disminuir l’estrès causat per les diligències de mudar-se perquè tenen l’experiència necessària per executar les accions que ens poden semblar noves. Generalment aquestes empreses tenen els contactes necessaris per realitzar els tràmits d’una manera més ràpida i eficient. Un altre aspecte determinant és que d’aquesta forma redueixes riscos, perquè els conductors i els tècnics d’embalatge tenen molta experiència en les tasques que realitzen i ho fan amb efectivitat.

 

Aquestes empreses fan la majora d’accions que calen fer durant una mudança. Les podem dividir en 3 grans moments:

  • Abans de la mudança: realitzar els tràmits de mobilització de totes les nostres coses, sol·licitar els permisos, embalar els mobles i material delicat, i controlar els contractes dels serveis com la llum i el gas abans d’arribar a la nova llar.
  • Durant la mudança: és adequat arribar amb suficient antelació al vehicle de la mudança per garantir un procés de descàrrega segons les teves instruccions. També és necessari tenir el permís de l’ajuntament per realitzar-ho de forma adequada, fet que ja fa l’empresa
  • Després de la mudança: és el moment de la instal·lació, per això hem d’informar la ubicació exacta de cada moble i verificar que tot funcioni com cal.

 

Però el fet de traslladar d’una casa a una altra les teves pertinences és només una petita part del que s’ha de fer en una mudança. Com mencionàvem, també, s’ha de donar d’alta el gas o la llum. En el cas del gas és adequat obtenir la informació a les diferents webs de les empreses i veure el preu de l’alta. S’han de revisar altres aspectes com mirar la companyia que s’adapti millor a les teves necessitats. Les empreses grans com Iberdrola o Endesa compten amb espais online per realitzar tràmits, però en la majoria dels casos l’atenció al client es fa a través d’un numero de telèfon.

Aquí pots trobar alguns consells perquè la teva mudança sigui tot un èxit.


Encara no hi ha comentaris!

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà.