Skip to main content

Consells per reduir l’estrès durant la teva mudança

Si fas una mudança pots tenir molts mal de caps per totes les coses que s’han de tramitar, i les empreses especialitzades en mudances són una veritable opció per realitzar els tràmits.

És una molt bona manera de disminuir l’estrès causat per les diligències de mudar-se perquè tenen l’experiència necessària per executar les accions que ens poden semblar noves. Generalment aquestes empreses tenen els contactes necessaris per realitzar els tràmits d’una manera més ràpida i eficient. Un altre aspecte determinant és que d’aquesta forma redueixes riscos, perquè els conductors i els tècnics d’embalatge tenen molta experiència en les tasques que realitzen i ho fan amb efectivitat.

 

Aquestes empreses fan la majora d’accions que calen fer durant una mudança. Les podem dividir en 3 grans moments:

  • Abans de la mudança: realitzar els tràmits de mobilització de totes les nostres coses, sol·licitar els permisos, embalar els mobles i material delicat, i controlar els contractes dels serveis com la llum i el gas abans d’arribar a la nova llar.
  • Durant la mudança: és adequat arribar amb suficient antelació al vehicle de la mudança per garantir un procés de descàrrega segons les teves instruccions. També és necessari tenir el permís de l’ajuntament per realitzar-ho de forma adequada, fet que ja fa l’empresa
  • Després de la mudança: és el moment de la instal·lació, per això hem d’informar la ubicació exacta de cada moble i verificar que tot funcioni com cal.

 

Però el fet de traslladar d’una casa a una altra les teves pertinences és només una petita part del que s’ha de fer en una mudança. Com mencionàvem, també, s’ha de donar d’alta el gas o la llum. En el cas del gas és adequat obtenir la informació a les diferents webs de les empreses i veure el preu de l’alta. S’han de revisar altres aspectes com mirar la companyia que s’adapti millor a les teves necessitats. Les empreses grans com Iberdrola o Endesa compten amb espais online per realitzar tràmits, però en la majoria dels casos l’atenció al client es fa a través d’un numero de telèfon.

Aquí pots trobar alguns consells perquè la teva mudança sigui tot un èxit.