Skip to main content
Som una empresa familiar de llarga trajectòria i reconeguda solvència.

Amat Luxury és una empresa del Grup Amat., present al mercat immobiliari espanyol des de 1948. Som una empresa familiar de llarga trajectòria i reconeguda solvència. Avui la tercera generació de la família Amat lidera l’empresa.

Amat Luxury es recolza en l’estructura humana, tècnica, jurídica i comptable del Grup Amat., per tal de centrar-se millor en el seu objectiu: oferir un assessorament immobiliari professional i rigorós als propietaris que vulguin vendre o llogar les seves propietats, i a la vegada oferir una excel·lent selecció de propietats als nostres demandants. És per això que Amat Luxury manté els valors reconeguts en el Grup Amat.: visió a llarg termini, transparència, confidencialitat, personalització del servei, qualitat, coneixement i innovació.

Coneixem profundament el nostre mercat immobiliari, des de 1983, amb l’arribada dels primers directius de multinacionals a la zona de Sant Just-Esplugues, propietaris i demandants han confiat en el nostre servei de qualitat i diferencial a l’hora de vendre, llogar i/o comprar un immoble. Avui tenim presència destacada a la zona de Sant Just Desvern-Esplugues de Llobregat, a Sant Cugat del Vallès i Barcelona ciutat.

Els anys d’experiència ens han permès teixir aliances amb associacions immobiliàries nacionals i internacionals, fet indispensable per ampliar la gamma de possibilitats per als nostres clients en termes d’inversions, compra, venda i lloguer, oferint-los així el millor servei possible.