Skip to main content

Open House a Barcelona

Heu tingut mai la necessitat de mostrar quelcom que us agrada molt i voleu compartir-ho amb tothom perquè esteu entusiasmats? Això és el que ens ha passat amb aquest pis, un petit paradís, que ens fa oblidar que estem a prop de dues arteries de Barcelona. És per això que vam voler fer un Open House i donar a conèixer aquesta propietat als col·laboradors dAmat Luxury, per tal d’ampliar al màxim el ventall de compradors als que arribar.

Un Open House consisteix en ensenyar tot el què té una propietat: les seves característiques, els punts forts, idees per millorar-la… i en ocasions per amenitzar el temps es fa un petit vermut o pica-pica. D’aquesta forma els nostres col·laboradors tenen informació de primera mà per explicar als clients com és i quines característiques té l’immoble.

La casa on vam fer l’Open House és una de 3 nivells amb jardí a El Putxet i Farró, a Barcelona, a una zona de vianants.

Consisteix en 190m2 repartits en 3 plantes, a les quals s’accedeix a través d’una escala de cargol, i amb sol durant tot el dia per la seva orientació al sud. El jardí, de 132m2, és privatiu i és un lloc on es respira molta calma i tranquil·litat. La casa té 3 habitacions, una d’elles en suite amb accés a una terrassa, 4 banys repartits pels 3 pisos, una cuina oberta i un saló-menjador de 50m2 amb accés al jardí. A la planta inferior hi ha una sala polivalent, actualment un despatx, que es podria transformar en una altra suite.

Aquí podeu veure algunes imatges i a continuació teniu un petit vídeo on us ensenyem com va anar.