Skip to main content

El GreenDEX guanya un premi internacional als EUA

El 27 de setembre Amat Immobiliaris va rebre un premi com a reconeixement de la implantació del GreenDEX. Luxury Real Estate ens va donar el Most Innovative Marketing Technique award (premi a la tècnica de màrqueting més innovadora) per l’índex que mesura la quantitat de verd que hi ha al voltant de les propietats.

L’entrega de premis va estar emmarcada dins de la 24ª Conferència de Tardor Anual de Luxury Real Estate que es celebrava a Washington D.C. S’hi reuneixen empresaris immobiliaris i brokers de més de 70 països del món per compartir coneixements i novetats de la industria immobiliària. Aquest premi no és el primer que rebem per part de Luxury Real Estat, ja en teníem dos més. El primer el vam rebre al 2015 i ens nomenava amb el Millor Disseny Web, i el segon al 2017 com al Afiliat Global de l’Any.

El GreenDEX el vam començar a implantar fa un any i és ara quan des de Washington D.C. se’ns ha donat aquest reconeixement. Fins al moment només informava de la quantitat de verd de les propietats de Barcelona, i ara ha arribat l’hora d’estendre aquest índex fins a Sant Just i Esplugues.

La conferència anual de Luxury Real Estate

Fa 7 anys que formem part de Luxury Real Estate, format per brokers i representants de les millors propietats de luxe de tot el món. Serveix per construir sinergies i relacions, fet que s’aconsegueix assistint de forma continuada a les conferències que s’organitzen per generar coneixement i oportunitats amb converses informals i tractant temes del mercat i de l’economia de cada zona. Aquesta sinèrgia ens ha portat a rebre clients d’arreu del món i assessorar-los sobre inversions, ja sigui a Barcelona o a una altra part del món.

A la 24ª Conferència de Tardor vam tenir l’oportunitat de conèixer com treballen altres professionals del sector. Fins i tot, una empresa de Washington ens van ensenyar algunes de les seves propietats de luxe per mostrar-nos com són i com treballen per poder agafar algunes idees i millorar com a empresa. A més a més, les dues conferències principals es van centrar en la superació d’obstacles a la vida de la mà de Molly Bloom, que va explicar-ho parlant d’una història vital. I a la segona conferència, Matthew Ferrara va parlar de l’atenció al client i d’estar present en el contacte amb les persones sent humil i honest en un món on cada cop vivim més envoltats de distraccions.