Skip to main content
Barcelona

Un dels millors carrers del món a Barcelona

El Passeig de Sant Joan ha estat seleccionat com el segon millor carrer del món. La revista Time Out, que té edicions per tot el món, ha elaborat la llista ‘The coolest streets in the world’ i el de Barcelona ha quedat en segona posició per sota del Smith Street de Melbourne (Austràlia) que ha estat el més ben valorat.

Photo by Mattia Bericchia
Photo by Mattia Bericchia

El editors de Time Out Internacional ha realitzat un rànquing amb els 30 millors carrers d’arreu del planeta on viure. Per crear aquest rànquing hi havia diferents criteris com la qualitat de vida, la cultura o la diversió entre moltes altres coses. Les propostes de carrers van ser fetes per 27.000 lectors de la revista, les redaccions van fer una tria de les propostes de la seva ciutat escollint només un dels carrers que es va enviar a la edició internacional on van fer la tria final i el rànquing definitiu.

I perquè el Passeig de Sant Joan ha aconseguit aquesta posició?

El fet que sigui un encreuament de camins on es troben 4 barris de diferents caràcters, ser un lloc on conviuen diferents i noves tendències de menjar amb la tradició, l’urbanisme verd que té des de la seva última reforma, la varietat de comerç i els punts culturals que s’hi troben han fet que el Passeig de Sant Joan hagi escalat fins a la segona posició d’aquest rànquing mundial.

Barcelona té molt a oferir, ja ho vam veure quan van declarar el millor barri del món del 2020 a l’Eixample Esquerra.