Skip to main content
Amat Luxury - Barcelona Real Estate

Els nostres 10 millors immobles d’alt standing

Si esteu buscant un canvi d’habitatge, una casa on passar bones estones a l’aire lliure amb la família i els amics, ampliar els metres quadrats per tenir espai per a tothom amb comoditats extres no us perdeu la següent llista d’immobles d’alt standing que us hem preparat per a que trieu la que més us convinguin.

15649- Tot i més a Esplugues 

Magnifica casa a Esplugues, a pocs minuts de Barcelona. Ubicada a un lloc tranquil, exclusiu, íntim i segur, casa de disseny minimalista de 750 m2 dins d’una parcel·la de 833 m2, 6 habitacions, llar de foc, terrassa, piscina interior i exterior, sala de música, gimnàs amb zona d’aigües, spa, sauna humida i font de gel.

26998- Casa rústica moderna a Valldoreix 

Ideal per tots aquells que volen viure envoltats de natura en una casa única. 220 m2 en 2 plantes i amplis espais enjardinats amb piscina, menjador d’estiu, porxo i un solar agrícola de 8.000 m2 amb vinyes, oliveres i arbres fruiters. A l’interior de la casa tenim 4 habitacions, 2 banys, rebost i una terrassa.

27883- Espais amplis i lluminosos  

Habitatge de 159 m2 a la zona alta de Barcelona amb molta tranquil·litat amb 26 m2 en 3 terrasses, 4 habitacions i cuina-office reformada recentment. Estan incloses 2 places de pàrquing grans i 1 traster, un jardí comunitari i servei de consergeria.

28654- Pis familiar d’alt standing

110 m2 a Esplugues, a tocar de Barcelona, amb una àmplia sala d’estar, 4 habitacions (1 suite) i terrassa de 19 m2. L’exclusiu complex residencial es perfecte per viure amb harmonia amb una zona comunitària amb jardins, piscina interior i exterior, pista de pàdel, solàrium, sala de fitness i sala de reunions, a més a més de 2 places de pàrquing i 1 traster.

28502- Viure envoltat de disseny 

Magnífica casa de disseny a la zona de Valldoreix amb molta privacitat. 390 m2 repartits en 2 plantes amb grans espais exteriors, 5 habitacions amb grans finestrals. En la parcel·la de 853 m2 hi trobem un jardí amb una piscina d’aigua salina, barbacoa, zona chill-out i un hort.

27911-Elegancia al centre de Barcelona  

Habitatge ubicat en una finca d’estil clàssic completament rehabilitada a un cèntric carrer de Barcelona. L’habitatge, de 148 m2, també està reformat amb materials d’alta gamma i sistema de domòtica, hi torbem saló amb llar de foc, balcó, 2 habitacions i terrassa de 42 m2 a l’interior de l’illa.

28380- Les millors vistes de la zona 

Propietat amb tot el necessari i una molt bona distribució en 4 plantes, ubicada a Esplugues, a 5 minuts de Barcelona. De 639 m2 amb 7 habitacions i 6 banys, terrassa amb vistes panoràmiques, un ampli jardí amb zona chill-out i piscina, i un pàrquing per a 4 vehicles.

28137- Un tresor de casa a Sant Just 

Ens trobem amb 547 m2 repartits en 4 plantes amb ascensor privat. Casa molt lluminosa i elegant amb 6 habitacions, 5 banys, terrassa, gimnàs i garatge. A l’exterior, a la parcel·la de 552 m2, en trobem amb el jardí i piscina privats.

25484- Lluminositat a totes les estances 

Magnífica casa de recent construcció a Sant Cugat de 593 m2 amb molt bones vistes i envoltada d’espais verds. Interior de 3 plantes d’espais amplis, 5 habitacions, 4 banys i un pàrquing per a 5 cotxes. A l’estiu podem gaudir de prendre el sol a la terrassa i del jardí amb piscina.

28262- Estrena àtic

Àtic per estrenar a Esplugues amb unes vistes increïbles de Barcelona i del Mediterrani. Són 195 m2, 5 habitacions i 2 banys, amb una terrassa a tota la segona planta que té una petita piscina.