Skip to main content

4 habitacions infantils i juvenils que t’enamoraran

 

En aquest post volem mostrar diferents estils d’ habitacions infantils i juvenils d’alguns dels immobles de la nostra cartera, tant d’Amat Luxury com d’Amat Immobiliaris. A la nostra selecció podeu veure des d’habitacions minimalistes com de més carregades i ben decorades a immobles més grans o més petits. Comencem?

  1. Una habitació per deixar volar la imaginació
Ref. 26088

Aquesta habitació infantil es troba a un meravellós àtic en lloguer a Barcelona. D’espais amplis i lluminosos distribuït en gran sala-menjador amb cuina americana i 3 habitacions dobles, aquesta és una idea per poder decorar aquest acollidor espai per tal que els nens de la casa puguin gaudir de seu racó privat.

 

2. Aprofitar els espais al màxim 

 

 
 Ref. 25110

Compartir habitació no ha de ser un handicap i menys si es tracta d’una habitació d’aquestes característiques i tan ben aprofitada. Dues lliteres en una habitació ample on s’ha sabut treure profit de la part inferior col·locant un escriptori que fa a la vegada de tauleta de nit.

Aquest immoble es troba a la millor zona residencial de Sant Cugat. Al costat del Tennis, a prop de l’entrada de Barcelona, escoles internacionals i universitats prestigioses. És un pis preciós, alt i lluminós de 300 m2, amb una terrassa de 50 m2. El més destacable són els seus grans espais interiors i la llum que hi entra pel fet de ser totalment exterior. A l’habitació infantil no hi faltarà mai llum!

 

3. Perfecte per la transició d’habitació infantil a juvenil

Ref. 25062

Aquesta habitació, dividida en dos grans espais, és perfecta per poder destinar un espai a la zona de jocs en una habitació infantil, o zona d’estudi en una habitació juvenil. A més, el fet de disposar d’un armari encastat de dues portes manté l’espai ordenat i lliure per donar més que un ús de zona de nit.

Aquesta espectacular habitació es troba a un pis reformat a l’Eixample, d’obra nova i més de 100 m2! Disposa de grans finestrals i balcons que donen molta llum a les 3 habitacions dobles.

 

4. Sobrietat i ordre per estudiants

Ref. 25428

Els adolescents passen tant de temps a la seva habitació que necessiten un espai ample i diàfan. Canvien les joguines pels llibres, així que és important destinar un espai com a zona d’estudi. Aquesta habitació, ample i lluminosa, és perfecta con a sala d’estudi a part de dormitori. A més, es troba a la planta alta d’una espectacular casa a Sant Cugat, situada en zona residencial a prop del tennis Valldoreix. Es tracta d’una casa unifamiliar amb un gran jardí i 4 habitacions.