Skip to main content

4 Tendències de disseny interior per 2019

 

Com succeeix cada inici d’any, i juntament amb els propòsits d’any nou, arriben les noves tendències tant en moda com en disseny interior. I nosaltres fem un recull de les tendències de 2019 que t’ajudaran a donar un aire fresc i modern a la teva llar. Vols saber què arriba?

 

  1. Deixa que el verd i el mostassa entrin a la teva llar

Cada any apareix un nou color que marca tendències. Aquest any ha tocat als colors verd i mostassa. Ja siguin teixits, com ara els sofàs o les cortines, o el color de les parets, seran els colors triomfadors de les llars més modernes. Tot i que el color coral ha estat escollit per Pantone com a el color del 2019, sembla que el colors més populars a les xarxes són aquests dos.

 

2. Els cactus estan de moda

Els cactus sempre han estat tendència a aquelles llars on no hi ha mà per a les plantes. Per la seva duresa és perfecte! Aquest 2019 sembla que despertaran furor i, a més, compleixen la primera característica: són verds.

La moda del cactus, però, ha anat més lluny i es que no cal que siguin naturals, sinó que actualment hi ha plantes artificials que compleixen perfectament la seva funció. També, per altra banda, hi ha de decoratius que són de pedra o també de tela.

 

3. Tornen els anys 70 amb les parets empaperades

Les tendències de 2019 passen per tornar gairebé 30 anys enrere. Fins ara empaperar estava passat de moda, era símbol de poc gust. Però aquest any torna amb força. L’any passat ja es van començar a veure algunes parets empaperades però preparem-nos per veure paper a tot arreu!

 

 

 

 

 

4. La geometria pren protagonisme

Objectes geomètrics, terres de mosaic, parets pintades de distintes formes geomètriques,… Aquesta tendència la començarem a veure en breu a les nostres llars; i es que la geometria mai passa de moda i sempre és original!