Skip to main content

Un any més assistim a la reunió anual de Luxury Real Estate

Fa just dues setmanes érem a Austin (Texas) a la 23ena Reunió Anual de Luxury Real Estate. A Amat Immobiliaris ja fa més de 6 anys que som membres de Luxury Real Estate i entenem que la clau és ser un membre actiu de la xarxa per tal de treure’n profit per a la nostra empresa i per als nostres clients. Per això, sempre intentem assistir i participar de forma activa als congressos que Luxury Real Estate organitza diverses vegades l’any.

Luxury real estateAquest 2018 hem estat molt actius en aquest sentit ja que hem pogut participar en ponències a dos congressos: el passat mes de gener a Londres i just fa dues setmanes a Austin. Una de les claus de tots aquests congressos és poder compartir experiències i formes de treballar entre les diferents empreses, el que ens permet evolucionar i millorar com a empresa.

A Austin vam compartir “panel” amb tres grans empreses; una de Londres, una de San Francisco i una altra d’Atlanta. Tots vam explicar la nostra experiència treballant amb mercats internacionals, com ha canviat això les nostres empreses, quins serveis oferim, qui són els nostres clients, etc. El congrés són dos dies intensos de conferències, i en aquest viatge hem combinat des de tendències de futur i temes motivacionals a direcció d’equips immobiliaris i elaboració de vídeos en propietats de luxe.

Generar bones relacions també és un tema de constància i persistència

Els congressos van molt més enllà del coneixement compartit i les conferències, que és una part molt important. Hi ha també una part que se centra en construir relacions amb els millors brokers i agents immobiliaris d’arreu del món. Generar bones relacions també és un tema de constància i persistència, i és per això que a Amat Immobiliaris som molt fidels a tots aquests congressos. Després de 6 anys tenim una xarxa molt potent en aquest sentit, podem rebre clients de tots els continents i sobretot de totes les ciutats de referència a nivell mundial però, a la vegada i potser menys evident, podem assessorar qualsevol client nostre amb intenció d’invertir o desplaçar-se a una altra ciutat del món.

Els viatges sempre els complementem amb alguns dies extres per conèixer com treballen amb detall algunes de les empreses de referència d’algunes ciutats. Aquest cop vam estar a Nova York visitant i veient com treballaven dues de les millors empreses d’alt standing d’aquesta ciutat.

Aquests anys d’inversió en temps i recursos en crear una xarxa de relacions i en veure com treballen els millors ens acosta literalment a les portes de l’immobiliari del futur.

Guifré Homedes

Director General