Skip to main content

3 raons per vendre o comprar aquesta tardor

 

Hi ha importants raons per vendre aquesta tardor i us les expliquem aquí.

1. Creix la demanda

Si heu intentat vendre la vostra propietat a l’estiu us haureu adonat que el mercat immobiliari no es trobava massa actiu. Les vacances de la gran majoria de la població provoca la desacceleració del mercat per tant, amb l’arribada de la tardor tot es torna a posar a lloc. Els compradors i llogaters potencials es reactiven després de la pausa estival.

2. Procés més ràpid

En un entorn tan competitiu entre compradors és important destacar-se entre la multitud i estar atent al millor moment per sortir al mercat. Com dèiem, en aquests mesos la reactivació del mercat després de l’estiu fa que es comenci amb força, el que influencia en la seva velocitat, i fa que sigui una de les raons per vendre o comprar ara.

3. El millor moment pel tipus d’estoc 

Si el teu objectiu és adquirir o vendre un immoble de luxe ara és un bon moment. Hi ha un mercat interessant d’aquest tipus d’immobles ja que el perfil de compradors creix en aquesta franja, on la majoria són clients estrangers.