Skip to main content

Espectacular planta baixa amb terrassa i piscina

 

Avui parlem d’un impressionant pis de planta baixa amb terrassa a Barcelona, amb façana al carrer Josep Torras i amb façana interior a pati d’illa al cor del barri de Gracia, cinc minuts del Passeig de Sant Joan i Passeig de Gràcia. Aquesta propietat es troba a un edifici reformat de 8 pisos nous amb superfícies d’entre 45 m2 i 100 m2.

L’edifici ha estat completament rehabilitat de les seves 4 plantes i resaltem la seva façana barroca que ha estat totalment rehabilitada però sempre respectant la seva important i històrica arquitectura i disseny.

Aquesta propietat té 219 m2 amb terrassa de 200 m

Aquesta meravellosa i assolellada planta baixa està distribuïda en 1 planta i dividida en àrea de nit i de dia.

L’àrea de nit consisteix en 3 habitacions dobles en suite de 33,50 m2, 23,30 m2 i 14,70 m2 respectivament, una sala menjador, una gran sala d’estar de 51,50 m2, una cuina pràctica i totalment equipada i un bany per convidats.

Terrassa privada de 220 m2 amb jardí i piscina

L’orientació dels dormitoris donen al carrer Josep Torres així com la part del darrera al pati de llums, el que ofereix l’entrada de mola llum natural. Un jardí generós, un pati i una piscina generosa donen la sensació de trobar-se en un oasi a la mateixa ciutat. Gran qualitat d’acabats.

Ref. 23665