Skip to main content

Assolellada casa familiar a Sant Cugat

 

Aquesta meravellosa casa es troba a Sant Cugat del Vallès, a pocs minuts en cotxe del centre de la ciutat de Barcelona. La seva excel·lent orientació ofereix la llum del sol tot el dia i la seva parcel•la de 540 m2 amb un jardí privat i piscina fa d’aquesta propietat una casa impressionant per a la família.

La zona residencial on es troba és una zona molt tranquil·la de la ciutat i també està molt ben comunicada per les carreteres principals i el transport públic.

La casa compta amb 276 m² construïts amb àmplies habitacions distribuïdes en 3 plantes de la següent manera:

  • Planta baixa: hi ha el rebedor amb llar de foc i un saló-menjador independent prop d’una cuina totalment equipada amb zona de bugaderia.També hi ha 1 bany complet i 2 dormitoris bonics i assolellats amb armaris encastats, 1 d’ells dobles i 1 en suite amb bany complet i banyera d’hidromassatge.
  • Primer pis: aquest pis té la zona de nit que consta de 3 dormitoris, 2 d’ells dobles i 1 individual amb accés a una terrassa i 1 bany.
  • Soterrani: Hi ha una gran sala polivalent i un bany que pot ser perfecte per al servei. També hi ha una sala d’emmagatzematge molt útil i un magnífic celler. Cal destacar que hi ha un ampli garatge per a 3 cotxes.

Alguns dels aspectes més destacats d’aquesta propietat són els seus acabats d’alta qualitat, com: reg automàtic, barbacoa, parquet, calefacció / aire condicionat, persianes elèctriques i alarma.

Vols saber més? Entra aquí Ref. 24013