Skip to main content

Preciosa casa amb màxima privacitat

 

Situada a Sant Cugat del Vallès, a menys de 30 minuts de la plaça de Catalunya i el passeig de Gràcia. És una de les zones més cèntriques de la ciutat de Barcelona.
Aquesta ciutat té un reconegut prestigi internacional per la qualitat dels seus serveis i l’habitatge, la seva bona comunicació i per ser cosmopolita, moderna i acollidora.

Aquesta bonica casa familiar es troba al costat de l’estació de trens, és molt assolellada i gaudeix de molta privacitat al seu jardí i a la piscina.

La casa està distribuida en 3 plantes. A la planta baixa hi ha una sala menjador amb sortida al jardí i la piscina, i té una llar de foc que aprofita l’entrada d’aire per distribuit-la a la planta superior.

Hi ha també una amplia cuina, 2 habitacions dobles – una d’elles és actualment una oficina-, una suite amb sortida al jardí, i un bany amb dutxa i banyera.

A la primera planta, una habitació multiusos amb terrassa, una suite amb terrassa també, i una habitació duplex suite amb dutxa i banyera.

Al soterrani, una habitació pel servei amb armaris i un bany amb banyera. També hi ha un garatge per a 2 o 3 cotxes i un gran magatzem. Acabats excel·lents.

Ref. 20290