Skip to main content

Viure a un oasis al costat de la metrópoli

 

Aquesta meravellosa casa està situada en una zona privilegiada, a la zona residencial de Sant Just Desvern, a 20 minuts amb cotxe del centre de la ciutat de Barcelona. Encara que es troba prop de la metròpoli principal, és en un oasi.

Una casa d’una construcció increïble i amb una distribució racional en quatre plantes (soterrani – garatge per a 3 vehicles, menjador i sala d’estar per a l’estiu, piscina, suite principal amb vestidor i bany complet, i 4 habitacions àmplies).

Calefacció de gas per radiadors, aire condicionat, fusteria d’alumini … Si pensem en la tranquil·litat, és això i molt més. A efectes pràctics, cal destacar l’ampli menjador, la cuina totalment equipada i fins a 4 banys complets.

No és una propietat que passi desapercebuda, és l’opció de tenit una qualitat de vida útil. Molt a prop de Collserola, tots els dies a la tarda gaudirà d’un moment màgic. Aquest és el mapa d’un tresor que no s’ha de perdre.

 

ref.24433