Skip to main content

Viure a un oasis al costat de la metrópoli

 

Aquesta meravellosa casa està situada en una zona privilegiada, a la zona residencial de Sant Just Desvern, a 20 minuts amb cotxe del centre de la ciutat de Barcelona. Encara que es troba prop de la metròpoli principal, és en un oasi.

Una casa d’una construcció increïble i amb una distribució racional en quatre plantes (soterrani – garatge per a 3 vehicles, menjador i sala d’estar per a l’estiu, piscina, suite principal amb vestidor i bany complet, i 4 habitacions àmplies).

Calefacció de gas per radiadors, aire condicionat, fusteria d’alumini … Si pensem en la tranquil·litat, és això i molt més. A efectes pràctics, cal destacar l’ampli menjador, la cuina totalment equipada i fins a 4 banys complets.

No és una propietat que passi desapercebuda, és l’opció de tenit una qualitat de vida útil. Molt a prop de Collserola, tots els dies a la tarda gaudirà d’un moment màgic. Aquest és el mapa d’un tresor que no s’ha de perdre.

 

ref.24433

 


Encara no hi ha comentaris!

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà.