Skip to main content
Barcelona

Per què quedar-se a Barcelona a l’estiu?

 

Barcelona és una ciutat encantadora i bonica amb moltes activitats per fer durant tot l’any però l’estiu és el millor temps per quedar-se a la ciutat i gaudir de totes les activitats que ofereix. Un dels tresors més valuosos que ofereix és el mar Mediterrani i l’ampli ventall d’esports d’aigua que es poden fer: paddle surf, windsurf, natació, navegar,… i la platja també propicia jugar a volley platja o tennis platja, el que és perfecte si l’aigua no és el teu fort. Tot i que el temps a Barcelona és bastant calorós a l’estiu, hi ha també molts llocs per refrescar-se sota una bona ombra.

Parcs i muntanyes 

 

Del juny a l’agost és possible gaudir de la música a molts parcs de Barcelona. Concerts de jazz i música clàssica al Parc de la Ciutadella, a prop del centre de la ciutat i molt ben connectat amb la resta de la ciutat. També hi ha la possibilitat d’assistit a espectacles amateur de clowns i cantants a la gespa del parc. I tot de franc!

Si t’agrada el cinema existeix la possibilitat de gaudir de bones pel·lícules gratuïtes i sota les estrelles a Montjuïc! Mentre fas un pícnic a la gespa del castell pots veure des d’una pel·lícula clàssica fins a una estrena, i una de les millors coses és que hi ha servei de bus gratuït des del centre de la ciutat a la muntanya abans i després de la pel·lícula.

A més de MuntjuÏc, Barcelona té també d’altres “muntanyes de ciutat” com el Tibidabo i Collserola. Aquestes són perfectes per una excursió familiar d’un dia per escapar de la bogeria de la ciutat i gaudir de la natura d’a prop.  A més, al Tibidabo hi ha un parc d’atraccions al seu cim, el que és un pla perfecte per tota la família.

Als afores de Barcelona

Montserrat

Aquesta és la muntanya sagrada per excel·lència de Catalunya. És una de les més venerades muntanyes de tot el país. Hi ha milers de persones que la visiten cada any. A la part de dalt hi ha un monestir que custodia la Verge de Montserrat, coneguda com “La Moreneta”. Aquest és un lloc molt interessant per visitar en un dia. A més, hi ha molts camins per descobrir aquesta preciosa muntanya i arribar al cim és una aventura per si mateixa ja que ho has de fer per un telefèric!

Sitges

Anant cap a la costa en tren des de Barcelona hi ha un poble molt petit i encantador molt conegut pel seu Carnaval: Sitges. Hi ha molts turistes cada estiu atrets per la seva meravellosa platja i la festa. També és un paradís per la comunitat gay.

T’animem per a que visitis la ciutat i gaudeixis del seu meravellós estiu.