Skip to main content

Una casa en lloguer d’estil Neoclàssic a Sant Cugat

Aquesta casa en lloguer, independent, es troba a Sant Cugat i està completament renovada. Està catalogada i la seva façana és d’estil Neoclàssic. Els seus 301 m2 estan distribuïts en 3 plantes i en un terreny de 615 sqm.

La propietat gaudeix d’una piscina d’aigua salada amb cobertura automàtica i jardí. La planta baixa és diàfana amb espais oberts. Una cuina oberta al menjador i una sala d’estar. També es troba un espai multifunció, un bany i una habitació doble en suite. A la primera planta, trobem la master suite amb vestidor i bany, 2 habitacions dobles i un bany independent.

A l’àtic hi ha magnífiques vistes, així com una bodega i un gran espai de magatzem. A la part frontal hi ha una preciosa rotonda també catalogada.

ref. 17071