Skip to main content

Canvis importants aquest 2018 per Amat Immobiliaris

 

L’últim 2017 ha estat un any molt intens per a Amat Immobiliaris i el 2018 comença amb grans canvis en l’empresa familiar. S’ha tancat una etapa i s’ha iniciat una altra, tant a la família com a l’empresa.

Aquest 2018 Imma i Joana Amat han donat pas a la tercera generació familiar per liderar l’empresa, per la qual cosa Guifré Homedes, que ja havia estat incorporat a la companyia com a Director Gerent de l’oficina de Barcelona des de 2011, és el nou Director General d’Amat Immobiliaris des de l’1 de gener, que aquest any compleix 70 anys.

L’any 2017 Amat va obrir una oficina molt més gran al centre de Sant Cugat del Valles, que ha estat una inversió molt important a causa de la reforma d’un antic local on s’ha treballat molt per dissenyar-lo. També ha estat l’any en què s’han trobat les instal·lacions corporatives en una zona molt ben situada de Barcelona -Via Augusta / Diagonal-  que, finalment, ha estat inaugurada els dies 10 i 11 de juliol.

Per tal de celebrar ambdós moments importants, aquesta setmana s’han realitzat dos esdeveniments a causa de la gran quantitat d’assistents (més de 200 persones) entre autoritats, clients, empleats i amics que no volien perdre’s.

Amat Immobiliaris ha valorat sempre la cultura i el talent femení, que són dos dels nostres valors i, per tant, les actuacions musicals van ser dels moments més destacats dels esdeveniments. El primer dia, una reconeguda cantant catalana va oferir un recital de poesia amb música de guitarra mentre que el segon dia es va fer una fusió entre poesia i flamenc realitzada per una important actriu catalana.

Tots dos dies han estat una oportunitat perfecta perquè tothom visiti la nostra nova seu i també es dediqui un reconeixement públic definitiu a la primera generació. L’esdeveniment va ser conduit per la tercera generació que, des de gener de 2018, dirigeix ​​l’empresa.