Skip to main content

LA TAULETA DE CENTRE I LA SEVA DECORACIÓ. COM FER-HO?

T’has preguntat cap cop com podries decorar aquella tauleta de centre que tens davant del sofà i mai trobes res adequat? Si es que el tema és més complicat del que sembla!

Aquest tipus de taules se solen ubicar gairebé al centre del menjador o sala d’estar per tant, és important fer una bona tria dels elements decoratius. En moltes ocasiones aquest espai l’acaba ocupant el correu, les revistes, i qualsevol altre objecte que és de tot menys decoratiu, el que aporta un aspecte desendressat.

Una solució és trobar algun element que pugui omplir l’espai sense necessitat de ser massa invasiu. Un detall que aporti harmonia i calidesa a l’espai. Primer:

Tingues en compte el teu estil

Allò que decideixes posar a la tauleta haurà d’anar en concordança amb tota la resta de la decoració, al menys, del menjador/sala d’estar. No és plantejable carregar la tauleta amb souvenirs dels viatges si l’estil que impera és sobri i minimalista. I, evidentment, al contrari.

Sigueu pràctics

Al cap i a la fi, la funció d’una tauleta de centre és poder posar-hi el cafè, és a dir, tenir espai per poder fer-se servir. Tenint en compte això, és bona idea no omplir-la i escollir de manera intel·ligent la mida o alçada del que volem posar-hi a sobre.

Per tant, escollir elements petits que no envaeixin l’espai és un detall que s’ha de tenir en compte seriosament. No volem anar traient i posant la decoració cada vegada que la vulguem fer servir, oi?

Que no trenqui l’harmonia 

És, segurament, el més important de tot. El que es decideixi posar ha de mantenir l’estètica de l’estança i proporcionar harmonia a l’espai sense trencar la resta de decoració. I la il·luminació també s’hauria de tenir en compte! Això, però, ja dependrà del que vulguem ressaltar. Pot ser volem que els elements de la tauleta tinguin un paper molt important dins de la sala.

Què en penses? Li dones tanta importància a la tauleta de centre?