Skip to main content

Què significa el Feng Shui i com utilitzar-lo?

 

Sovint, la tècnica de Feng Shui està associada a característiques incorrectes, com confondre aquest mètode amb la decoració d’estil oriental. No hi ha res més lluny de la veritat.

 Feng Shui és un sistema mil·lenari d’harmonització d’entorns basats en l’energia i l’ocupació conscient dels espais on vivim i treballem des d’un punt de vista filosòfic. De fet, la seva traducció és “Vent i aigua”, referint-se al flux vital d’energia que tots els éssers vius tenen i es creu que el seu origen es remunta a uns 3500 anys a la Xina, encara que, en aquest moment, aquest mètode estava reservat els emperadors, ja que es considerava una eina de poder. Al llarg dels anys, aquesta tècnica s’ha estès i, tot i que a Espanya encara és superficialment coneguda, als països de l’est, com Hong Kong, es prenen seriosament fins i tot en la planificació urbana de les seves ciutats.

Però, quin és el seu objectiu final?Millora el teu estil de vidafeng-shui-3

Segons aquesta filosofia, un ambient ordenat i lleuger aporta energia positiva i ens relaxa, ens ajuda a descansar i centrar-se en allò que és important; Per tant, la nostra vida flueix millor. Tot i que un espai obscur i desordenat acabi estressant.

Però Feng Shui, a més, té diferents aplicacions que, depenent de les nostres necessitats, ens proporcionaran un benefici o un altre. És important posar-lo en pràctica quan la persona se sent malament en algun aspecte de la seva vida. Aquesta tècnica es convertiria en una potent eina que us ajudarà a harmonitzar la vostra vida començant per la vostra llar.

D’altra banda, també es pot utilitzar per modificar el que la persona necessita per canviar o millorar en la seva vida, un objectiu específic, com en l’amor o la prosperitat.

Can I do it myself?

One important thing to keep in mind is that Feng Shui, after all, is what makes you feel comfortable in your home. That is, you have to know what you need to improve to feel better, more comfortable when you get home. In no case we talking about strange beliefs or religions, but applying common sense. Shapes, colors, textures and lighting influence your mood. If we look at all these points we will know how we have to apply it and where.

feng-shui-Where is it best to apply it?

It should be applied throughout the house to achieve general results, but it must be done at those points with a lower energy that, mainly, are the rooms with less use, such as offices, guest rooms or storerooms, where there is disorder.

It is very important before you start applying the Feng Shui technique in getting rid of everything unnecessary, doing general cleaning for greater order and balance. Essentially it is a philosophy of life very present in Eastern countries where, before introducing something new in our life we ​​must get rid of old things and not accumulate.

If we follow this precept we already have a lot to win once we start applying this method.