Skip to main content

Idees decoratives pels rebedors o “halls” d’entrada

 

Els rebedors o “halls” d’entrada a un habitatge no es tenen en compte en moltes ocasions com un espai més de la casa, però poden ser molt útils i un bon lloc per decorar. A més, al ser espais reduïts, és fàcil treure’n partit. En aquest post volem posar-vos exemples de com es poden aprofitar els rebedors d’una forma senzilla i original.

Separar ambients

 

En aquesta casa s’ha optat, de forma estructural, instal·lar l’escala al primer pis al rebedor de l’habitatge. A més, es tracta d’una escala de disseny de fusta, que aporta calidesa a l’espai. Aquesta solució separa l’entrada del menjador, el que el protegeix del canvi de temperatura a l’obrir i tancar la porta. Per altra banda, la part inferior de l’escala es pot utilitzar com un espai d’emmagatzematge o decoració, sense més.

 

Ref.24425

En aquest cas es tracta d’un pis petit, en un sol ambient i, per tal de crear un espai tipus vestidor, s’ha optat per construir un petit mur separador amb un armari encastat ja que no disposa d’espai rebedor pròpiament dit. D’aquesta manera es poden aprofitar els pocs metres entre les parets i guanyar espai oferint també més intimitat.

 

Decoració clàssica

ref.23674

Encara que aquesta sigui la decoració per excel·lència dels rebedors és una molt bona forma de “vestir” l’entrada de casa i aprofitar l’espai. Els miralls, a més de donar amplitud i profunditat, són un element indispensable per utilitzar abans de sortir de casa!

Ref.23050

I, si a més, instal·lem un moble amb espais d’emmagatzematge, es converteix en la opció ideal de decoració d’un rebedor. Aquests poden ser prestatges, calaixeres, armaris, paraigüers,…

Ref. 24084

En aquest cas, l’espai rebedor s’allarga i entra gairebé fins a l’interior i es pot confondre amb una part més de la sala d’estar. En la decoració s’ha seguit l’estil clàssic però s’ha optat amb una armari vitrina, més que per emmagatzemar, simplement amb una funció decorativa.