Skip to main content

Una terrassa impressionant a un àtic d’obra nova al centre de Barcelona

 

Aquest magnífic àtic està situat a prop de la Plaça de Catalunya i gaudeix d’una ubicació privilegiada amb vistes impressionants a alguns dels edificis més importants de la ciutat com la Sagrada Família, el mar i vistes panoràmiques de gairebé tota la ciutat.

La terrassa d’aquest exclusiu apartament dúplex de 315m2 és de 174m2 i fa que sigui únic a la zona.

Està estructurat en dues plantes: a la planta principal hi ha una gran sala, un menjador i una cuina que es pot integrar o independitzar de la resta de les sales gràcies a unes magnífiques portes corredisses de vidre i alumini que fusionen aquests ambients i els fan independents quan sigui convenient.

També en aquest pis trobem l’àrea de servei amb un dormitori, un bany i un àrea de bugaderia. Hi ha una escala moderna que connecta el pis superior on hi ha la suite principal amb un gran vestidor i un bany equipat amb banyera i dutxa i 3 grans suites, cadascuna amb vestidors i banys de luxe.

La propietat està dissenyada amb línies modernes i diàfanes. Té una estructura molt funcional on la llum pren tota la importància gràcies als seus grans finestrals, així com la gran terrassa que permet gaudir d’espais a l’aire lliure. Disseny interior italià d’impecable elegància que combina la comoditat dels terres de fusta natural amb l’estil contemporani dels seus mobles i detalls. Es ven totalment moblat amb mobles italians de molta qualitat i disseny, a punt per entrar.

Disposa de parquet, calefacció i aire condicionat, finestres d’alumini amb pont termal i doble vidre, aparells Gaggenau i Miele d’alta gamma, connexió a Internet i TV a totes les habitacions i vestidors en totes les suites. La meravellosa terrassa està equipada amb il·luminació, instal·lacions d’aigua i electricitat i terres de fusta.

Ref. 24100