Skip to main content

3 elements essencials que ha de tenir un jardí per aquest estiu

 

Per fi arriba l’estiu aquest any i el jardí l’ hem de tenir preparat ja que és l’espai que més s’aprofita en aquesta època de l’any.

Els afortunats que poden gaudir a casa d’un espai a l’aire lliure han de treure el màxim profit i per nosaltres hi ha tres elements essencials que ha de contenir un jardí per tal de poder compartir-hi els millors moments en família o entre amics. Aquí te’ls deixem.

 

Una bona ombra

jardí hort

Tot i que el sol ens encanta són molt necessaris els espais d’ombra, sobretot si es vol gaudir tranquil·lament de l’espai sense haver d’anar protegit amb cremes de sol o roba.

Per aconseguir-la només cal comptar amb uns arbres frondosos que la puguin proporcionar a diferents hores del dia i sense envair gaire l’estil del nostre jardí. Si no volem penjar teles o tendals que trenquin l’harmonia de l’espai, sempre podem optar per palmeres, oliveres i tota aquella vegetació que, amb la seva mida, pugui oferir-nos un bon espai per guarir-nos del sol.

Jardí ombra

Ref.23822

 

Flors, plantes i/o hort

Tot i que la gran majoria de jardins s’identifiquen perquè tenen gespa, és també important que comptin amb flors i plantes. Tenir un hort al jardí també és un plus ja que, a més de donar un altre aspecte a l’espai, ens ofereix la possibilitat d’aprofitar el jardí i descobrir una nova afició, com és l’horticultura, i poder consumir productes de qualitat a casa nostra.

Jardi hort

 

Menjador exterior

Són gairebé imprescindibles al jardí de qualsevol. Com no dedicar-hi un espai en exclusiva a les relacions socials i familiars! Al voltant d’una taula és quan millor es desenvolupen tant els negocis com qualsevol altre aspecte important de les nostres vides. Així que, si el jardí és suficientment espaiós, per què no col·locar-hi una taula?

I, si a més té barbacoa?

jardí barbacoa

Ref. 24013

Ara ja no tens excusa per no tenir un jardí espectacular, amb les millors tendències i comoditats.