Skip to main content

Redescobrir la simplicitat

 

En molts àmbits de la vida, del dia a dia, se’ns ofereix la possibilitat de triar una opció novadora, qualificada de moderna o transgressora, per poder donar una coartada mes o menys enginyosa a una proposta que desafia a la racionalitat. Res mes lluny del que representa aquesta propietat. Solidesa, habitacions amplies i exteriors, lluminositat i distribució acurada. Fàcil es el qualificatiu que ens ve al cap . Una propietat que ens farà estar en harmonia amb l’entorn i ens proporcionarà el benestar que tots mereixem o voldríem aconseguir a la nostra llar. Amb piscina i zona enjardinada privada, i també aquí el sentit de privadesa arriba a la seva màxima expressió. Com es natural al trobar-se en una zona residencial de la nostra població, podrem gaudir del privilegi de viure en plena natura , a vint minuts del centre de la gran ciutat. Tota una invitació a gaudir de la vida.

Ref. 23343