Skip to main content

5 pistes que indiquen que pots negociar un preu

Estàs segur que estàs pagant la quantitat correcta de diners per una propietat? Si estàs tractant de tancar un acord privat amb el propietari de la casa dels seus somnis, has de tenir en compte aquestes pistes per assegurar-te que pagues exactament el que la propietat val.

Tot i que, la millor manera d’assegurar-se que el preu serà el correcte és posar-se en contacte amb un agent professional i una agència immobiliària amb una solvència reconeguda com la que té Amat Luxury. Pots estar segur que l’acord serà el millor per a tu.

 

1. Molt temps al mercat

Quan una propietat ha estat en el mercat durant molt de temps és un bon moment per pensar en la negociació. És més difícil parlar de preu després de la primera vegada que es posa al mercat però una vegada que la propietat ha ha estat bastants dies, en comparació amb propietats similars a l’àrea, ja tenim arguments per demanar un preu més baix.

2. Diverses reduccions de preu

Si has notat que el preu va caure un parell de vegades és signe que potser l’agent immobiliari la va posar en venda / lloguer per més del que val. Si ho estan reduint cada setmana, això probablement vol dir que no estan rebent cap oferta.

3. Propietats similars en el mercat

Si la propietat que t’interessa és molt similar a la resta de les propietats del barri, pots intentar negociar. Si una casa en particular és a prop de propietats similars, és possible que el preu pugui ser negociable.

4. Alta motivació per tancar el tracte

El més important és esbrinar la motivació del venedor per vendre la propietat. Depenent de si hi ha pressa per tancar el tracte o no es podrà negociar més o menys. Potser necessiten mudar-se abans que comenci l’any escolar, o tenen un nadó en camí, o estan enmig d’un divorci. El temps és el més important en aquest cas. Quan les persones estan motivades per una data específica a l’horitzó, sovint estan una mica més disposats a negociar.

5. Ningú vivint allà

És important saber si la propietat és buida. En general és una bona indicació que pot negociar el preu perquè el venedor està pagant subministraments i costos quotidians pel que aquest és un signe per a un possible tracte ràpid.