| (+34) 934 529 960 | info@amatimmo.cat

QUI SOM?Amat.Luxury és una empresa del Grup Amat., present al mercat immobiliari espanyol des de 1948. Som una empresa familiar de llarga trajectòria i reconeguda solvència. Amat.Luxury és el projecte encapçalat per Guifré Homedes Amat, membre de la tercera generació del Grup Amat.

Amat.Luxury es recolça en la estructura humana, tècnica, jurídica i comptable del Grup Amat., per tal de centrar-se millor en el seu objetiu: donar al client de qualsevol procedència, una selecció del millor que ofereix el mercat immobiliari amb un servei que s’ajusti en cada cas a les necessitats específiques del client. És per aixó que també manté els valors reconeguts en el Grup Amat.: visió a llarg termini, transparència, confidencialitat, personalització del servei, qualitat, coneixement i innovació.

Amat.Luxury pretén ser l’ambaixador immobiliari del Mediterranean way of life, amb una acurada selecció de propietats residencials impregnades d’allò que ens apasiona i caracteritza la nostra zona: l’arquitectura, l’art, el vi, la gastronomia, la nit, el paisatge, el disseny, la qualitat… Tot això, en un país segur, madur, sofisticat, amb excel.lent climatología i els millors serveis.

Coneixem el nostre mercat, comptem amb les propietats residencials més emblemàtiques, sabem de les històrias que hi ha al seu darrera, i volem transmetre aquest coneixement als nostres clients. Volem que el nostre client se senti únic, acompanyat, que tingui el millor tracte professional i un inesborrable tracte personal.

L’aliança amb les associacions immobiliàries internacionals és indispensable per ampliar la gamma de possibilitats per als nostres clients en termes d’inversions, compra, venda i lloguer, oferint-los així el millor servei possible.

També podem satisfer les necessitats de productes arreu del món en el moment en que dipositen la seva confiança en nosaltres. Per aconseguir-ho eficaçment, som membres actius de:


Grup EREN

EREN és una organització internacional sense ànim de lucre formada per 20 empreses immobiliàries amb una posició de lideratge en el seu sector i que compleixen amb els més alts estàndards de servei en el mercat internacional de propietats de luxe. Aquesta xarxa és la primera que reuneix els millors professionals del sector immobiliari i reflecteix i exposa els alts estàndards i l’ètica empresarial dels seus membres. Gràcies a aquesta aliança, vam crear vincles i sinergies amb altres empreses immobiliàries de luxe europees que comparteixen els mateixos valors que la nostra, com l’excel·lència, el compromís, la transparència i l’experiència.

LUXRE

Luxury Real Estate és un compendi de les millors empreses immobiliàries residencials de tot el món. Per ser elegit membre, un ha de tenir en el seu port-foli i vendre el 10 per cent superior del mercat i demostrar experiència en la comercialització i venda de propietats de luxe. Treballar estretament de manera constant amb LUXRE ens permet intercanviar idees i informació bàsica per liderar el mercat de luxe, proporcionant iniciatives de màrqueting innovadores per garantir la promoció efectiva de les nostres propietats i trobar inversions a tot el món adaptades als nostres clients.

MAYFAIR

Mayfair International Realty és una xarxa exclusiva que redefineix la comercialització immobiliària internacional treballant amb propietats principalment al Regne Unit i des de 2005 també a Amèrica del Nord i avui dia a tot el món.