Skip to main content

Extraordinària propietat més enllà de l’esplendor, a Esplugues

El minimalisme, en el seu àmbit més general, és la tendència a reduir l’essencial a colors purs, formes geomètriques simples… Aquesta és la premissa d’aquesta extraordinària propietat, que afegeix els elements necessaris en el seu major grau de qualitat i deixa a la vista i a la imaginació completar els seus grans espais en cada una de las seves estances.

Relaxant assossec és el que percep en la seva decoració i en els materials que conformen una petita obra d’art en cada una de les seves dependències. Màster suite, vistes panoràmiques, zona enjardinada amb piscina, totes les habitacions suite, terrassa/ solàrium, pàrquing, àrea de servei i àrea tècnica.

Si l’objectiu era desfer-se del desordre per aconseguir una reordenació espacial i harmònica, ho han aconseguit.

Ref.22981