Skip to main content

L’Empordà a la Costa Brava, un lloc d’ensomni

 

La Costa Brava és molt més que platges. Els 214 km de costa que formen la regió han fet que la zona conservi la puresa del seu entorn, comptant amb un gran nombre entre parcs naturals, el que fa que la Cosa Brava sigui un dels  indrets més extraordinaris de la regió. Els Aiguamolls de l’Empordà, Cap de Creus o les Illes Medes, són exemples fantàstics de l’orografia natural.

Històricament ha estat una zona de pas i assentament per nombrosos pobles i cultures, i la porta d’entrada a la Península des de l’Europa mediterrània, el que ha deixat una gran quantitat de restes històriques a la zona.

Dins d’aquest entorn hi ha una comarca que destaca: l’Empordà.

La comarca empordanesa compta amb diferents ports esportius, amb més de 5.000 amarradors, una extensa xarxa de canals i un petit aeròdrom per a avionetes i helicòpters, a més d’espais naturals que el seu clima mediterrani suau fan que es puguin gaudir tot l’any. Cal destacar també l’enogastronomia de la zona, amb vint restaurants premiats amb estrelles Michelin.

En aquest ambient bucòlic el golf pren importància com a esport destacat. El PGA Catalunya disposa de serveis i instal·lacions de primer nivell internacional i forma part del selecte club “European tour Destination”. A més, dins de les seves instal·lacions hi ha una fantàstica zona residencial amb propietats espectaculars:

 

Fusió magistral amb la naturalesa 

Aquesta vil·la de disseny de la zona La Selva ha estat concebuda pels arquitectes Josep Camps i Olga Felip. La fusta i el vidre són els grans protagonistes d’aquest habitatge. Amb el propòsit d’aprofitar el paisatge espectacular que l’envolta, l’habitatge incorpora un porxo perimetral a mode de gran mirador. L’àrea de la sala d’estar és molt lluminosa i ofereix impressionants vistes al carrer 15 del Stadium Course i al meravellós paisatge. Els grans finestrals panoràmics creen un ambient especialment acollidor i assolellat, reforçat per un rebedor amb una lluerna a la zona d’entrada. Tota l’àrea de l’habitatge s’estén en una única planta, si bé les zones d’ús diürn estan separades dels dormitoris. La sala d’estar-menjador, de generoses dimensions, on s’integra una cuina de disseny de la marca Bulthaup, de gran valor estètic, és el lloc ideal per rebre convidats. Tant la sala d’estar com els 3 dormitoris tenen accés directe a la zona exterior, amb terrassa, jardí i piscina desbordant de disseny exclusiu.

 

Exclusivitat i distinció en casa d’Alt Standing situada al Golf Costa Brava ‘La Masia’ de Santa Cristina

Casa exclusiva de 716m² i 2.560m² de parcel.la, de recent construcció. Gaudeix d’un entorn immillorable, on el paisatge de les muntanyes i les vistes del mar a l’horitzó garanteixen el relax i el gaudiment familiar. D’estil rústic però d’exquisida elegància i confort, aquesta propietat destil·la classe en cadascun dels seus espais i detalls. El seu interiorisme transmet la calidesa de les antigues masies de la zona i la qualitat dels seus materials, tals com pedra natural, teules originals i la fusta, així com els acabats amb sostres amb volta catalana o bigues de fusta la fan una casa molt confortable. Disposa de 2 zones de porxo espectaculars. A la planta principal, saló i menjador gaudeixen de grans espais diferenciats. Al saló, que té dos ambients, podrem gaudir de la calidesa de la xemeneia de pedra. El menjador és molt ampli i està ben comunicat amb la cuina que es troba equipada amb electrodomèstics d’alta gamma. A la mateixa planta, 2 suites amb bany i vestidor, i 1 lavabo. Connecta amb la primera planta a través d’un magnífic hall des del qual surt una fantàstica escala. EA la planta primera, 1 gran suite amb terrassa, 2 dormitoris dobles i un bany complet. Garatge, una zona de sauna amb bany, un celler, zona de servei i espai per a emmagatzematge completen les instal·lacions A més, aquesta casa està dissenyada per oferir als seus convidats un apartament privat dins de la casa equipat amb cuina, saló-menjador i una suite de luxe.

Luxe i modernitat a la Costa Brava i al cosat d’un camp de Golf  

Viure en una casa al costat d’un camp de golf ja no és cosa només per a milionaris. Fantàstica casa de 238m² sobre una parcel·la de 1151m², amb orientació al sud. És semi-nova, consta de menjador-sala d’estar, terrassa, meravellós jardí amb piscina, cuina equipada, 4 habitacions de les quals 1 és en suite i 3 són dobles, 3 banys i garatge. La casa està moblada i té plaques solars, aire condicionat i calefacció. Sistema de seguretat i pou preparat per al reg. Anima’t a visitar aquesta fabulosa casa!