Skip to main content

Venem una propietat exclusiva a Sant Cugat

La setmana passada aquesta meravellosa propietat situada a Sant Cugat, Barcelona, ​​va ser comprada per un director financer d’Holanda per un preu de 2.050.000 €. Ell sap sobre nosaltres a través d’Habitaclia.

La propietat està situada en una zona immillorable a prop del centre de la ciutat de Sant Cugat. La casa té acabats d’alta qualitat en tots els seus 680 metres quadrats. La planta baixa té una habitació de 80 metres quadrats amb accés directe a la gran parcel·la de 691 metres quadrats que té una àrea de jardí amb una impressionant piscina. La cuina és un meravellós espai de 30 metres quadrats completament equipada amb electrodomèstics d’alta tecnologia.

A la primera planta, hi ha 3 dormitoris -2 suite i 2 dormitoris dobles-. Al segon pis, hi ha una sala de jocs amb llar de foc. La propietat compta també amb gimnàs i sauna i bany turc. La casa té llums LED dins i fora, sistema de domòtica, sistema d’àudio a tota la casa i panells solars.

Sant Cugat és una ciutat moderna que ha aconseguit trobar l’equilibri entre la ciutat residencial i la ciutat empresarial. Ofereix un alt estil de vida gràcies a totes les comoditats i serveis que ofereix, a nivell d’una gran metròpoli com Barcelona pel que s’ha convertit en els últims anys en una zona residencial de primera. És també una ciutat verda, perquè una gran part de la ciutat es troba en el Parc de Collserola, els pulmons de Barcelona, ​​una àrea natural on caminar, fer senderisme o ciclisme, amb llocs d’excepcional bellesa. La proximitat a Barcelona i la facilitat per arribar en transport públic és també un avantatge, convertint-la en un lloc únic. Sant Cugat està a 15 minuts de Barcelona, ​​ben comunicat per tren, tramvia o cotxe. La ciutat conserva les seves característiques històriques de “poble” amb carrers de vianants, botigues i història.

22030