Skip to main content

MAGNIFICA CASA PLENA DE VIDA I DE LLUM AL CENTRE DE ST. JUST

Casa única totalment reformada el 2001, ubicada al centre de St. Just amb comerços de proximitat (supermercat, farmàcia, forn, etc.). A 10 minuts de Barcelona, 15 min. de l’aeroport i a 5 minuts de l’escoles internacionals, molt ben comunicada amb transport públic.

La casa té 430m2 més un magnífic terreny de 600m2 amb piscina, zona de barbacoa i jardí amb gespa artificial de primera qualitat.

A la casa entrem per la planta primera on hi ha un elegant distribuïdor amb materials com el Wengué, que combina a la perfecció amb la Pedra de St. Vicenç, ja a l’entrada comprovem la lluminositat de la casa gràcies als grans finestrals disposats en totes les estances.

En primera planta també hi trobem una amplia sala d’estar-menjador i una cuina totalment equipada, la zona de nit consta d’una suite amb bany, jacuzzi i dutxa, vestidor i sortida a terrassa, més una habitació doble, amb armaris encastats i un bany complet independent, totes les estances tenen sortida al jardí.

A la primera planta hi ha un apartament independent amb sala d’estar, cuina, vestidor, i la zona de nit amb una gran suite amb bany, i armaris encastats, aquest apartament també disposa de zona de rentat i lavabo extra.

A la planta baixa hi ha dos dormitoris grans dobles (cadascun amb 20m2), zona de servei, traster i garatge per a quatre cotxes.

Totes les finestres són de doble vidre de grans proporcions, el que permet molta llum tot el dia, també té persianes automàtiques de seguretat i portes lacades, el terra és de marbre travertí a tota la casa excepte la planta baixa amb gres, els materials utilitzats són de primera qualitat en línia amb la resta dels colors interiors de fusta blanca.
La casa compta amb instal·lacions de primer nivell, calefacció per terra radiant, sistema d’alarma centralitzada, aire condicionat i aspiració centralitzada. A l’apartament de la planta primera l’ aire condicionat i calefacció són per Split.

Ref. 20289