Skip to main content

Trobada EREN a Kitzbühel

A finals de la setmana passada vam assistir a una nova trobada dels membres d’EREN. Aquest cop la reunió la vam celebrar a Kitzbühel, fantàstica localitat dels Alps Austríacs, i seu de Karin & Gornik Immobilie, membres d’EREN i amfitrions d’aquesta edició.

Aquestes trobades, que realitzem dos cops a l’any, són curtes però molt intenses. Els objectius principals són molt clars: enfortir el que en diuen the power of the network i reforçar el concepte de marca EREN. A través d’accions conjuntes i d’un discurs comú la potència del missatge d’EREN s’amplifica enormement.

Aprofitem per tancar els últims serrells de la revista Villae. Aquest any es presenta ledició número 12 i és la representació més visible d’EREN, a part de la pròpia web.

Els membres de EREN representen les immobiliàries independents més potents de cada ciutat i zona Europea. Sempre diem el mateix, però la clau d’aquestes relacions és poder oferir un servei molt ampli als nostres clients, tan en relació a rebre’n per invertir a Barcelona, com a clients d’aquí que els podem oferir propietats als llocs més exclusius d’Europa.

Guifré Homedes

International Manager