Skip to main content
Porch

Una casa independent amb un toc de distinció a la Miranda

Exterior

Situada en les proximitats de la institució acadèmica La Miranda, trobem aquesta casa independent de 828 m2 de superfície construïts, sobre una parcel·la de 3500 m2 perfectament projectats per al seu màxim gaudi. Aquesta propietat destaca pel seu encant i elegància en el disseny i estructura de totes les seves estances, projectades a l’exterior per delectar-se amb el seu bell jardí, o les vistes que podem gaudir des de la seva privilegiada situació. Fins a tres porxos privats, un d’ells amb una pràctica barbacoa ens permetran gaudir d’aquests espais durant tot l’any. A tot això hem de sumar la possibilitat d’una encantadora zona rústica que farà les delícies dels amants de la eco-agricultura.

La casa independent es distribueix en tres plantes i un annex projectat com a zona esportiva o lúdica. Planta baixa que comparteixen un amplíssim aparcament (5 vehicles) l’habitació de servei i una àmplia i polivalent estança, així com els equips tècnics de la casa (caldera, motor ascensor, central alarmes..). La primera planta, o planta noble és la d’accés a l’habitatge, ens rep un elegant i acollidor porxo amb sostres de fusta de bolongo.

Espectacular saló menjador amb fabulós jardí que ens transmet una immediata sensació de relaxant benestar. La cuina, de recent reforma és funcional i de disseny, incloent una zona office amb xemeneia, que dóna accés al segon porxo, annex al jardí i que ens condueix a una zona de barbacoa original i pràctica.

Un bany de cortesia, una cambra de servei i dues habitacions completen la configuració d’aquesta planta. La segona planta, a la qual s’accedeix per una bonica escala ens presenta la Suite principal amb terrassa, i dues habitacions dobles, que comparteixen un gran bany complet amb panoràmiques vistes. Els banys han estat reformats recentment.

Tota aquesta casa independent està equipada amb equip àudio-visual d’alta gamma integrat en totes les seves estades. L’ascensor comunica totes les plantes i també ens dóna accés a la zona esportiva/àrea de jocs amb xemeneia i moble bar, totalment vidrada i exterior, amb una pista d’esquaix, vestuaris, WC i spa. Des d’aquí s’accedeix a la qual s’ha projectat com la zona de la piscina, de la qual en breu s’iniciés la seva instal·lació i condicionament de l’entorn.

Fes una ullada a aquesta casa independent aquí ref.22012 !