| (+34) 934 529 960 | info@amatimmo.cat

Trobada EREN a Kitzbühel

Share on your social... Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+

A finals de la setmana passada vam assistir a una nova trobada dels membres d’EREN. Aquest cop la reunió la vam celebrar a Kitzbühel, fantàstica localitat dels Alps Austríacs, i seu de Karin & Gornik Immobilie, membres d’EREN i amfitrions d’aquesta edició.

Aquestes trobades, que realitzem dos cops a l’any, són curtes però molt intenses. Els objectius principals són molt clars: enfortir el que en diuen the power of the network i reforçar el concepte de marca EREN. A través d’accions conjuntes i d’un discurs comú la potència del missatge d’EREN s’amplifica enormement.

Aprofitem per tancar els últims serrells de la revista Villae. Aquest any es presenta ledició número 12 i és la representació més visible d’EREN, a part de la pròpia web.

Els membres de EREN representen les immobiliàries independents més potents de cada ciutat i zona Europea. Sempre diem el mateix, però la clau d’aquestes relacions és poder oferir un servei molt ampli als nostres clients, tan en relació a rebre’n per invertir a Barcelona, com a clients d’aquí que els podem oferir propietats als llocs més exclusius d’Europa.

Guifré Homedes

International Manager

Share on your social... Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+