Skip to main content
Antares Luxury New Build Building - Rooftop

Promocions d’obra nova de luxe

Busqués un habitatge d’obra nova de luxe a Barcelona?

Hem seleccionat 4 promocions d’obra nova de luxe en venda a Barcelona i província. Aquests habitatges et deixaran sense alè!

 

Un gratacel de luxe davant del mar a la ciutat de Barcelona

ANTARES – REF.50328

Declaració arquitectònica amb una àmplia gamma d’apartaments, àtics i dúplex. Pisos de 98 m² fins a 386 m²  amb entre 1 i 4 dormitoris, grans finestrals de terra a sostre, a més de grans i elegants terrasses corbes amb vistes 360° sobre la ciutat, el mar Mediterrani i les muntanyes circumdants.

Cada detall d’aquest gratacel d’obra nova de luxe s’ha creat per oferir una vida única, contemporània i de luxe: des del restaurant a la planta baixa, les instal·lacions de benestar amb una piscina coberta, els jardins amb pista de pàdel, fins a la Sky Terrace amb infinity pool, exclusiu per a residents i convidats.

 

Pisos des de de 1.150.001 €

Dona una ullada als pisos disponibles a Antares!

 

Elegància Noucentista en una mansió històrica

CASA BARDINA – REF.50333

Mansió històrica construïda l’any 1914 que ha estat totalment reformada, tant per dins com per fora. Promoció única de 3 habitatges exclusius a estrenar, un per planta, tots respectuosos amb l’arquitectura original. Situat a la zona noble central de Sant Just Desvern, amb tota mena de comerços i serveis a l’abast.

  • PLANTA BAIXA: 191 m² amb jardí privat de 143 m², 4 habitacions i 3 banys. Cuina semioberta de 58 m² amb accés a un preciós segon porxo de 17 m².
  • PRIMER PLANTA: 204 m² amb saló-menjador de 62 m² i cuina semioberta amb sortida a una bonica terrassa de 19 m². 4 habitacions i 3 banys.
  • ÀTIC: Dúplex de 203 m² amb terrassa-solàrium de 135 m² al terrat. 4 habitacions, 3 banys i una cuina oberta de 56 m² amb accés a una bonica galeria coberta de 21 m².

Les 3 residències disposen d’acabats i electrodomèstics de primera qualitat, dos banys complets, lavabo de cortesia, zona de safareig i 1 traster. Tots els habitatges disposen de 2 places de garatge, una en BOX amb endoll per a la recàrrega elèctrica i una exterior.

Pisos des d’1.700.000 € Entrega setembre de 2023

 

Pisos de luxe a la zona del Golf de Sant Cugat

JARDINS DE CAN TRABAL – REF.50343

 

La promoció consta de 12 habitatges distribuïts en tres edificis: A, B i C. Els edificis A i C només tenen tres pisos i l’edifici B té 6 veïns.

Pisos d’obra nova de luxe de 183 m² fins a 374 m² amb 4 o 5 habitacions i 3 o 4 banys. Zones comunes enjardinades amb 2 piscines, sala de fitness amb zona de servei i vestidors, i places d’aparcament tipus BOX.

Pisos des d’1.150.000 €

Doneu un cop d’ull als immobles disponibles de Jardins de Can Trabal!

 

Cases de luxe amb jardí i piscina a Bellaterra

CAN LLOBET – REF.50344

 

9 cases d’obra nova de luxe al carrer Can Llobet de Bellaterra. Urbanització situada en un entorn tranquil i envoltada d’espais verds.

Totes les cases disposen de jardí privat amb piscina, i garatge subterrani amb espai per a 2 cotxes. Cases de 340 m² construïts distribuïdes en 4 plantes, amb 4 habitacions, 3 banys i saló-menjador amb accés directe a la terrassa i al jardí.

Cases des d’1.570.000 €Entrega estimada: 2025 1T

 

Dona una ullada a aquests cases de luxe a Can Llobet!

 

Per qualsevol dubte, o si vols informació, pots contactar amb nosaltres a través d’ info@amatimmo.cat o trucant-nos al (+34) 934 803 400.

 

Encara no has trobat el que estàs buscant? Mira aquestes cases i pisos d’obra nova!

 

T’ha agradat l’article? Comparteix-lo!