Skip to main content

Autèntic loft dúplex, cèntric i al costat del mar

 

La seva ubicació és ideal, estant en un passatge tranquil i amb poc trànsit de vehicles. Al costat de Vila Olímpica, amb la presència de comerços tradicionals i diferents ofertes culturals i gastronòmiques. Un dels atractius principals és que es troba a 4 minuts a peu de la platja. Molt bona comunicació amb autobusos, metro i bicing.

Es tracta d’un exclusiu i autèntic loft dúplex de 250 m², en molt bon estat, al centre de Barcelona i a prop del mar, en un edifici urbà però amb ingredients de residència d’estiu.

Tots són espais de concepte obert, respectant al màxim els materials i la construcció original, mentre que tots els acabats s’han cuidat fins a l’últim detall. Com que aquests són espais completament oberts, la personalització és més fàcil, depenent de les necessitats de cada persona o empresa.

A causa de la seva naturalesa, es pot utilitzar com a casa, oficina, sala d’exposicions, taller de creació, etc. Té 2 dormitoris amb bany, 3 banys, 5 armaris encastats, calefacció i aire condicionat, parquet i doble finestres acristalades, plaça d’aparcament, conserge i sistema d’alarma.

 

 

Ref. 23737