Skip to main content

Casa de diseño de lujo en Sant Cugat

 

Una magnífica casa de disseny de 300 m2, en una parcel·la de 600 m2, distribuïda en 3 plantes amb jardí i piscina, es troba a Sant Cugat, una zona residencial molt propera a Barcelona, ​​amb tots els serveis propers. El seu disseny és únic a la zona i la peça més destacable és la piscina que té una finestra davant de l’entrada de la casa.

La propietat té 4 habitacions (1 en suite i 3 dobles) i un estudi. A la planta baixa: aparcament per a 3 cotxes. La planta baixa a nivell de jardí disposa d’una cuina equipada amb safareig i sala d’estar amb llar de foc, així com tres dormitoris (tots amb accés directe al bonic jardí de 600 m2), 1 bany independent i bany privat.

A la planta superior hi ha un estudi i una habitació doble amb bany. Des d’allà s’accedeix a una terrassa solàrium amb vistes.

 

Ref. 23746