Skip to main content

Els processos online milloren el mercat immobiliari

 

Les agències tradicionals s’han vist avocades a ser més innovadores per l’augment dels portals i els operadors online. En realitat, en comparació amb altres indústries com els serveis financers, les immobiliàries han trigat a acceptar el canvi tecnològic, però en l’última dècada el sector immobiliari residencial s’ha vist obligat a canviar per competir a portals, cada vegada més influents, i obtenir el millor ja com a agències online. Tot i així, Amat Grup ha estat pioner en aquest camp per tal de respondre a les canviants expectatives dels consumidors que s’estan acostumant a la comoditat del comerç electrònic, els dispositius intel·ligents i una major connectivitat online.

Els procediments en línia fan que tot tipus d’operacions siguin més eficients i, a causa dels ràpids moviments en el mercat immobiliari, l’ús d’aquest tipus d’eines és una forma molt òptima de sobreviure i destacar-se en el mercat. A més, treballar amb plataformes en línia ofereix més comoditat i velocitat tant per a clients com per als agents comercials.

Les plataformes en línia faciliten als agents noves eines de màrqueting, l’administració de bases de dades i l’automatització d’alguns processos. Afortunadament, aquests procediments són cada dia més comuns en el mercat. Això explica una tendència mundial en creixement del nou sector PropTech. Una tendència que continuarà, amb el sector immobiliari residencial com a líder en el seu entusiasme pel canvi.