Skip to main content

Promoció Banys Vells: Fantàstic àtic nou al casc històric de Barcelona

La promoció Banys Vells se situa al cor del Born, al barri de la Ribera, a 5 min. de Santa Maria del Mar. La zona conserva l’esperit històric als seus carrers, però s’ha convertit a més en un dels barris més sofisticat de la ciutat, per l’excel·lència del disseny, la moda i les últimes tendències.

Edifici plurifamiliar d’obra nova de 6 plantes d’alçada i 2 habitatges per planta amb façana al carrer Banys Vells i Mirallers, ofereix 11 habitatges espaiosos, lluminosos i funcionals, amb acabats de qualitat i disseny exquisit en ple centre històric de la ciutat de Barcelona.

Fantàstic àtic de 45m2 construïts més 2 magnífiques terrasses de 22m2 i 31m2. Consta de saló-menjador i cuina americana completament equipada de 17m2, espaiós bany i dormitori doble amb armari encastat. Completament exterior tant al carrer Banys Vells com al carrer Mirallers, s’accedeix a les terrasses des de totes les estances. Zona d’aigües en una de les terrasses.

Més informació sobre la promoció Banys Vells:

Ref.20135