Skip to main content
Sant Cugat

A Sant Cugat, una casa de disseny d’amplis espais

 

A Sant Cugat, una de les zones residencials de més categoria de la província de Barcelona, hi ha aquesta magnífica casa aïllada, a Valldoreix, però a pocs minuts en cotxe del centre de la ciutat. A més, amb bones connexions amb Barcelona capital i tots els serveis que ofereix la ciutat de Sant Cugat. Concretament està situada en zona molt cèntrica i ben comunicada a 15 minuts caminant de l’estació de Valldoreix i amb parada d’autobús a 100 m.

 

Aquesta casa de disseny , d’amplis espais i molta privacitat, té una distribució molt funcional al seu interior que combina un mobiliari modern i clàssic. És d’estil provençal i està distribuïda en 2 plantes i un semi soterrani amb accés al garatge per dos cotxes, zona de gimnàs i un traster molt ampli.

 

A la planta baixa trobem rebedor, gran sala d’estar – menjador de 44 m2 amb accés al jardí, cuina office de 24 m2 amb zona de rebost independent i accés directe al porxo i gran jardí, amb instal·lació de reg automàtic per aspersors i degoteig, zona de barbacoa i dos porxos.

 

A la planta superior hi ha l’habitació principal de 24 m2 amb vestidor i bany complet, una habitació individual i un bany amb dutxa.

A la planta pis hi trobem 2 habitacions dobles, un estudi-despatx de 43 m2 amb grans finestrals i sostres sota teulada de fusta, un bany complet, un lavabo i una àmplia terrassa.

 

Si vols més informació sobre aquesta casa de disseny a Sant Cugat  ref.21926