Skip to main content

Viure a Gràcia amb una terrassa de 200 m2

 

 

Al barri de Gràcia és allà on aquells acostumats als pobles petits es troben ben a gust, allà on el tracte amb els veïns és proper i el forner i la peixatera encara pregunten per la família. Un barri a prop del centre, amb ritme urbà i oferta cultural d’una ciutat cosmopolita. Doncs a un barri així, Gràcia, hi trobem una propietat nova, en un edifici restaurat de façana barroca i part del patrimoni història de Barcelona, a cinc minuts del Passeig de Sant Joan i Passeig de Gràcia.

Al cor del barri de Gràcia, trobem aquesta promoció d’obra nova amb vuit habitatges únics amb superfícies des de 45 m2 fins a 100 m2 en un edifici de 4 plantes rehabilitat de forma integral.

 

 

El barri de Gràcia és un barri tranquil, molt familiar, bona part dels seus carrers són per vianants i té tots els serveis a prop. Fa frontera amb la Diagonal pel sud i, la part més al nord, llinda amb el parc Güell.

La propietat és un pis, amb façana principal a Josep Torres i posterior a zona interior d’illa. És un habitatge de 219 m2 de superfície amb 3 dormitoris dobles tipus suite de 33,50 m2, 23,30 m2 i 14,70 m2.

El bany i la cuina estan totalment equipats.

Una de les coses més impressionants és la seva terrassa de 200 m2, d’ús privatiu amb jardí i piscina.

 

Tot el pis gaudeix d’una magnífica llum durant tot el dia i d’uns acabats d’alt standing. És un diamant al barri de Gràcia.

Si en vols veure més, clica!  Ref. 23665