Skip to main content

Viure a Gràcia amb una terrassa de 200 m2

 

 

Al barri de Gràcia és allà on aquells acostumats als pobles petits es troben ben a gust, allà on el tracte amb els veïns és proper i el forner i la peixatera encara pregunten per la família. Un barri a prop del centre, amb ritme urbà i oferta cultural d’una ciutat cosmopolita. Doncs a un barri així, Gràcia, hi trobem una propietat nova, en un edifici restaurat de façana barroca i part del patrimoni història de Barcelona, a cinc minuts del Passeig de Sant Joan i Passeig de Gràcia.

Al cor del barri de Gràcia, trobem aquesta promoció d’obra nova amb vuit habitatges únics amb superfícies des de 45 m2 fins a 100 m2 en un edifici de 4 plantes rehabilitat de forma integral.

 

 

El barri de Gràcia és un barri tranquil, molt familiar, bona part dels seus carrers són per vianants i té tots els serveis a prop. Fa frontera amb la Diagonal pel sud i, la part més al nord, llinda amb el parc Güell.

La propietat és un pis, amb façana principal a Josep Torres i posterior a zona interior d’illa. És un habitatge de 219 m2 de superfície amb 3 dormitoris dobles tipus suite de 33,50 m2, 23,30 m2 i 14,70 m2.

El bany i la cuina estan totalment equipats.

Una de les coses més impressionants és la seva terrassa de 200 m2, d’ús privatiu amb jardí i piscina.

 

Tot el pis gaudeix d’una magnífica llum durant tot el dia i d’uns acabats d’alt standing. És un diamant al barri de Gràcia.

Si en vols veure més, clica!  Ref. 23665

 


Encara no hi ha comentaris!

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà.