Skip to main content

Tendències del 2017 que hem d’acomiadar el 2018

 

La moda de 2017 ja ha passat de moda. Donem la benvinguda a l’any nou i a les noves regles de moda perquè estem una mica cansadts de les tendències del 2017. Fem una ullada a aquestes 4 tendències ja passades de moda.

Tot és blanc!

Parets blanques, decoració blanca. Estem cansats de la dominant blanca a sales i dormitoris. El blanc és elegant i molt versàtil, però pensem que ja n’hi ha prou. Al 2018 hem de deixar entrar els colors a les nostres llars i omplir parets i decoracions per donar més felicitat a casa nostra. Però recordeu: menys és més, no ens tornem bojos i transformem la nostra llar en un ccirc!

Prou minimalisme

Moltes vegades el minimalisme significa un espai poc acollidor, tot mig buit, amb un sòl de formigó, parets nues i pocs mobles. Està molt de moda, de fet, però pensem que no és apropiat per a una llar. No? Doneu caliu a la vostra llar amb flors, mobles i colors i intenteu transformar la vostra llar en un espai acollidor.

Paraules a tot arreu
Realment necessitem un cartell lluminòs amb lletres com MENJAR al menjador per recordar què és el que es fa allà? Creiem que no..

Prou amb la decoració de fa mig segle

Ens hem de desfer d’aquesta decoració. Estem d’acord que té línies elegants i funciona en gairebé tots els apartaments i també és fàcil de trobar, però no és necessari que la vostra llar es vegi com una càpsula del temps. Es veurà millor si es barreja amb peces noves. A més, donarà un aspecte més personal.