Skip to main content

5 Banys de disseny inspirador

 

Sovint els banys són els grans oblidats – o obviats- en una publicació d’immobles perquè se’ls contempla com a un espai privat i no massa agradable. Però a força de veure’n ens hem adonat que hi ha molts que són dignes de portada de revista o, si més no, de ser contemplats.

Aquí hem seleccionat 5 dels millors entre les propietats que tenim en cartera. Què en penseu?

22819 Simplement perfecte

Les parets d’aquest bany es cobreixen amb motius clàssics però a la vegada actuals, com són els quadres d’estil d’escac que el propietari va escollir per decorar el seu bany. Amb la finestra rodona al fons confereix un aire mariner a tota l’estança i la claredat i l’espai són les característiques predominants.

A la propietat en conjunt no hi ha un sol motiu que no convidi a gaudir-la. De portes cap a dins, la seva acollidora xemeneia al menjador a dos nivells, càlidament decorat, amb accés al porxo i al jardí per gaudir de els períodes estivals. Habitacions àmplies i lluminoses i la constant sensació de estar en el lloc adequat. L’entorn de la casa li permetrà gaudir de la piscina, la zona comunitària (sala d’estar social) pista de tenis o el terreny de futbol sala, rodejat de les delicioses vistes d’aquesta ubicació. Una propietat privilegiada per els que no es conformen amb menys.

 

23629 Context i situació

Bany

Bany

Bany

 

Els habitants de Barcelona, sovint trobem la necessitat de fugir el cap de setmana per desconnectar, o anar a passejar per Collserola i complir amb aquella litúrgia de aspirar amb força per poder gaudir de tots els matisos de l’aire fresc i les olors del bosc. Doncs en aquesta magnífica propietat podrem gaudir de tot això a més d’unes meravelloses vistes des del seu bany superior on es pot gaudir de la sensació de viure envoltat de la natura des de la mateixa dutxa!

Sense renunciar a la comoditat de viure a Barcelona aquesta propietat ofereix tranquil·litat i relaxació a parts iguals gràcies al seu jardí i a l’espai obert inferior de la casa on es pot instalar un gimnàs o una sala de jocs, per exemple.

23458 L’estratègia del benestar 

Bany

 

D’aquest espai sorprèn el seu aspecte futurista per les formes arrodonides dels sanitaris. No és un disseny habitual i menys la seva alta qualitat. De fet, tota la propietat destaca per la qualitat dels seus acabats!

Totes les característiques que es poden descriure d’aquesta propietat són un somni: orientació sud est, 531 m2 distribuïts en quatre plantes (amb ascensor), màster suite de 100 m2 amb explosió de llum i blau de mar, zona d’spa amb jacuzzi i piscina, cuina equipada amb elements de gama alta, una estructura diàfana que permet una fàcil redistribució de l’espai segons les seves necessitats i desitjos…

 

23264 Exclusivitat al Gòtic

Bany

Bany

 

Aquest espai és més que un bany. És un espai de relaxació d’alta gamma amb sauna i gimnàs amb vestuari. A més, al mateix edifici hi ha piscina comunitària al terrat amb vistes espectaculars de 360º sobre Barcelona.

Amb molt d’encant, exterior, lluminós, i al cor de la de la ciutat, es troba en aquest magnífic apartament totalment reformat, de disseny, amb materials i instal·lacions d’alta gamma amb alarma, calefacció de gas, aire condicionat, moblat, armaris, cuina equipada amb electrodomèstics de primeres marques, il·luminació LED, fusteria exterior d’alumini amb doble vidre i sòl de fusta de noguera. La finca totalment restaurada i compta amb tots els serveis: ascensor, consergeria 24 hores i càmeres de vigilància.

 

23043 Les hores

Bany

 

Podria tractar-se d’un bany nòrdic o sauna, però res a veure. Aquest espai és un bany complet a una masia de finals del segle XVI, a Girona. Aquest és un dels materials de qualitat amb els que es forja aquesta extraordinària propietat de 1090m2 en tres plantes, disposa de 7 habitacions , 2 salons, 3 banys, cuina , menjador, golfes i bugaderia sobre un terreny de 3.300m2 amb flors, espais de gespa, cedres i pins. I panoràmiques vistes al mar . La seva orientació, ens proporciona llum per tota la jornada. Com no podria ser d’un altre manera la casa disposa també d’una elegant piscina exterior.