Skip to main content

5 Banys de disseny inspirador

 

Sovint els banys són els grans oblidats – o obviats- en una publicació d’immobles perquè se’ls contempla com a un espai privat i no massa agradable. Però a força de veure’n ens hem adonat que hi ha molts que són dignes de portada de revista o, si més no, de ser contemplats.

Aquí hem seleccionat 5 dels millors entre les propietats que tenim en cartera. Què en penseu?

22819 Simplement perfecte

Les parets d’aquest bany es cobreixen amb motius clàssics però a la vegada actuals, com són els quadres d’estil d’escac que el propietari va escollir per decorar el seu bany. Amb la finestra rodona al fons confereix un aire mariner a tota l’estança i la claredat i l’espai són les característiques predominants.

A la propietat en conjunt no hi ha un sol motiu que no convidi a gaudir-la. De portes cap a dins, la seva acollidora xemeneia al menjador a dos nivells, càlidament decorat, amb accés al porxo i al jardí per gaudir de els períodes estivals. Habitacions àmplies i lluminoses i la constant sensació de estar en el lloc adequat. L’entorn de la casa li permetrà gaudir de la piscina, la zona comunitària (sala d’estar social) pista de tenis o el terreny de futbol sala, rodejat de les delicioses vistes d’aquesta ubicació. Una propietat privilegiada per els que no es conformen amb menys.

 

23629 Context i situació

Bany

Bany

Bany

 

Els habitants de Barcelona, sovint trobem la necessitat de fugir el cap de setmana per desconnectar, o anar a passejar per Collserola i complir amb aquella litúrgia de aspirar amb força per poder gaudir de tots els matisos de l’aire fresc i les olors del bosc. Doncs en aquesta magnífica propietat podrem gaudir de tot això a més d’unes meravelloses vistes des del seu bany superior on es pot gaudir de la sensació de viure envoltat de la natura des de la mateixa dutxa!

Sense renunciar a la comoditat de viure a Barcelona aquesta propietat ofereix tranquil·litat i relaxació a parts iguals gràcies al seu jardí i a l’espai obert inferior de la casa on es pot instalar un gimnàs o una sala de jocs, per exemple.

23458 L’estratègia del benestar 

Bany

 

D’aquest espai sorprèn el seu aspecte futurista per les formes arrodonides dels sanitaris. No és un disseny habitual i menys la seva alta qualitat. De fet, tota la propietat destaca per la qualitat dels seus acabats!

Totes les característiques que es poden descriure d’aquesta propietat són un somni: orientació sud est, 531 m2 distribuïts en quatre plantes (amb ascensor), màster suite de 100 m2 amb explosió de llum i blau de mar, zona d’spa amb jacuzzi i piscina, cuina equipada amb elements de gama alta, una estructura diàfana que permet una fàcil redistribució de l’espai segons les seves necessitats i desitjos…

 

23264 Exclusivitat al Gòtic

Bany

Bany

 

Aquest espai és més que un bany. És un espai de relaxació d’alta gamma amb sauna i gimnàs amb vestuari. A més, al mateix edifici hi ha piscina comunitària al terrat amb vistes espectaculars de 360º sobre Barcelona.

Amb molt d’encant, exterior, lluminós, i al cor de la de la ciutat, es troba en aquest magnífic apartament totalment reformat, de disseny, amb materials i instal·lacions d’alta gamma amb alarma, calefacció de gas, aire condicionat, moblat, armaris, cuina equipada amb electrodomèstics de primeres marques, il·luminació LED, fusteria exterior d’alumini amb doble vidre i sòl de fusta de noguera. La finca totalment restaurada i compta amb tots els serveis: ascensor, consergeria 24 hores i càmeres de vigilància.

 

23043 Les hores

Bany

 

Podria tractar-se d’un bany nòrdic o sauna, però res a veure. Aquest espai és un bany complet a una masia de finals del segle XVI, a Girona. Aquest és un dels materials de qualitat amb els que es forja aquesta extraordinària propietat de 1090m2 en tres plantes, disposa de 7 habitacions , 2 salons, 3 banys, cuina , menjador, golfes i bugaderia sobre un terreny de 3.300m2 amb flors, espais de gespa, cedres i pins. I panoràmiques vistes al mar . La seva orientació, ens proporciona llum per tota la jornada. Com no podria ser d’un altre manera la casa disposa també d’una elegant piscina exterior.

 


Encara no hi ha comentaris!

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà.