Skip to main content

4 tendències del mercat immobiliari al 2017

La forma i funció dels immobles i els estils de vida canvien ràpidament per complir les necessitats de la societat. El petit és popular, edificis modulars són els nous habitatges customitzats, impressores 3D són els nous obrers de la construcció i l’habitatge comunal is la nova moda per a gent gran i joves professionals.

1. Habitatges comunitaris

Co livingAquesta pot ser una resposta innovadora del mercat degut als alts preus de lloguer. Es tracta d’un moviment on gent jove i/o gent gran viuen junts en un ambient comú, on residents paguen un extra per certes activitats els caps de setmana, sopars, tallers a diferents espais comunitaris de l’edifici.

Un recent estudi americà de la revista Wired apuntava a un article sobre la vida comunal que “entre els joves existeix una “epidèmia de solitud” que s’ha tornat viral: a prop del 60% d’entre els 18-34 anys confirmen que es troben sols sovint o alguna vegada”. Així doncs, sembla que viure de forma comunitària és una bona medicina.

 

2. Microapartaments

Micro apartmentsL’espai no és econòmic a les ciutats així que els microapartaments són una bona solució. S’han tornat populars als centres urbans d’Europa, Japó, Hong Kong i ara Estats Units, maximitzant els beneficis pels promotors i oferint una relativa oferta econòmica. Els microapartaments estan normalment dissenyats amb futons o llits, taules i escriptoris plegables, així com electrodomèstics i d’altres comoditats amagades.

 

 

 

3. Impressores 3DImpresora 3d

La tecnologia encara s’està desenvolupant però aquests immobles sembla que seran més econòmiques que les actuals i es podran dissenyar per qualsevol! Aquestes produiran menys brutícia i runa, i no es necessitaran tanta mà d’obra.

El millor és que són cases que pots customitzar al teu gust!

 

4. Cases prefabricades

 

architecture-1477101_1280Les cases prefabricades ja no s’utilitzen només a càmpings o espais destinats a plantar-les. Els habitatges d’alt standing cada vegada s’estan estenent més.Moltes vegades tenen fins i tot més qualitat, els costos són inferiors i es construeixen molt més ràpid que un habitatge convencional.