Skip to main content

Els àtics amb les vistes més espectaculars de Barcelona

 

Els àtics amb vistes a Barcelona són una delícia i cada vegada més molts dels que es troben a edificis clàssics a barris icònics de la ciutat s’estan rehabilitant. Aquests àtics gaudeixen de localitzacions incomparables i vistes privilegiades.

El nostre clima temperat ens permet poder gaudir de les terrasses tot l’any, una de les característiques principals dels àtics i, per això, són peces molt buscades a la ciutat. Gaudir del bon temps a l’aire lliure i amb vistes sobre la ciutat no deixa indiferent a ningú i, si ens deixen escollir, un àtic és la millor opció per una nova llar.

En aquesta entrada volem presentar-ne dos, d’obra nova, al centre de la Ciutat Comtal.

El primer d’ells, està enclavat al cor de Barcelona, ​​al costat del Passeig Sant Joan. Ubicat en una finca clàssica de 1915 totalment rehabilitada en una tranquil·la zona de l’Eixample Dret. Durant el procés de rehabilitació es va optar per deixar descoberta una part amb parets de maó, així com els sostres amb volta catalana per tal de retornar l’autenticitat i l’encant a aquest edifici clàssic. També els paviments dels habitatges conserven l’original sòl hidràulic recuperat peça per peça. Els habitatges es lliuren amb banys i cuines totalment equipades amb electrodomèstics Siemens. Doble vidre, aire condicionat per conductes i il·luminació indirecta LED al passadís. Un dels aspectes més destacats de la propietat és la seva  terrassa. Més de 30 m2 on gaudir dels dies i les nits amb amics i família confereixen un valor incalculable.

 Penthouse views

ref.21259

 

I al mateix, al cor de l’Eixample, el barri amb més glamur i prestigi de Barcelona, on la bellesa dels edificis modernistes s’uneix a l’atractiu de les boutiques de luxe i els restaurants més sofisticats per crear un entorn únic, es troba aquest edifici amb nom i estil propis, projectat al 1958, catalogat com un dels edificis que millor il·lustren l’arquitectura racionalista de la ciutat, ara serà rehabilitat pel prestigiós arquitecte Carlos Ferrater.
Ofereix 16 exclusius habitatges d’obra nova, d’espais oberts, lluminosos, funcionals i flexibles, amb vistes als jardins del Palau Robert, el Passeig de Gràcia i la Avinguda Diagonal, aconseguint l’equilibri perfecte entre comoditat, elegància i el privilegi de viure al centre.

Impressionant!

Sala

Living

 

Dormitori

Kitchen

4

 

Ref.20075