Skip to main content

Per què som membres d’EREN?

 

Al Grup Amat, ja des dels anys 70, ens hem caracteritzat per disposar d’una gran i variada cartera comercial tant de venda com lloguer i inversions per als nostres clients, incloent peces d’alt standing, sobre tot a la zona de Sant Just, Sant Cugat i Barcelona. Tot i així, no va ser fins al 2013, amb la creació d’Amatluxury, que es va consolidar la consegüent diversificació de negoci cap a un producte més exclusiu amb l’objectiu d’arribar al client internacional. En aquest sentit, l’aliança amb associacions immobiliàries internacionals ha estat indispensable per ampliar el ventall de possibilitats als nostres clients a nivell d’inversions, compra, venda i lloguer, i oferir-los així el millor servei possible. També podem satisfer les necessitats de demandants de producte a qualsevol punt del món en el moment en què depositen en nosaltres la seva confiança. Per aconseguir tot això de manera eficaç, fa més d’un any que formem part del Grup EREN com a membres actius.

EREN -European Real Estate Network-  és una organització internacional sense ànim de lucre formada per 20 companyies immobiliàries amb una posició de lideratge al seu sector i que compleixen els estàndards més alts de servei al mercat internacional de les propietats de luxe. Aquesta xarxa és la primera que reuneix els millors professionals immobiliaris i reflexa i exposa els alts estàndards i l’ètica empresarial dels seus membres. Gràcies a aquesta aliança creem vincles i sinergies amb altres immobiliàries de luxe europees que comparteixen els mateixos valors que nosaltres d’excel·lència, compromís, transparència i llarg recorregut.

Treballar colza a colza d’una manera constant amb Eren permet intercanviar idees i informació bàsica per liderar el mercat de luxe aportant iniciatives de màrqueting innovadores per assegurar la promoció efectiva dels nostres immobles i trobar inversions arreu del món adaptades als nostres clients.

Fa uns dies Eren ha publicat aquest estudi sobre els mercats de cadascun dels seus membres, en el nostre cas amb dades aportades per Immaculada Amat, co-Directora del Grup Amat, i Guifré Homedes, director d’oficina i International Manager.

 

informe eren mercado españa

Formar part d’Eren també permet conèixer la realitat d’altres països, una eina imprescindible per poder mantenir informats als nostres clients sobre el mercat immobiliari internacional i oferir-los una visió holística del sector, ja que el nostre objectiu final al pertànyer a Eren és treballar pels nostres clients amb eficiència, integritat, eficàcia i tranquil·litat.