Skip to main content

Amat Immobiliaris, hostes de l’ l’11è Simpòsium de Luxury Real Estate

Els dies 17, 18 i 19 de gener s’ha celebrat a Barcelona l’11è Simpòsium de Luxury Real Estate, una trobada de professionals del món immobiliari de luxe i de la qual hem estat els hostes. Experts d’agències immobiliàries de luxe de conegut prestigi arreu del món s’han donat cita al centre de la ciutat per conèixer en primera persona el mercat espanyol de la mà de Guifrè Homedes, Internacional Manager de Luxury al Grup Amat.

Com a membres actius de l’associació Luxury Real Estate, aquest any Amat Immobiliaris hem estat els encarregats de l’organització del simpòsium. Durant tres dies s’han dut a terme conferències a càrrec de diferents membres assistents així com circuits per conèixer propietats en cartera i d’altres activitats d’oci.0117172115a_HDR_resized

Per Guifré Homedes, Internacional Manager i director de l’oficina de Barcelona, tots són avantatges a l’hora de formar part d’una associació immobiliària internacional com la de Luxury Real Estate: “En primer lloc, pel negoci directe, ja que la xarxa d’agents que que es coneix arreu del món envia clients interessats en invertir a Barcelona quan tenen l’oportunitat. Aquesta xarxa només s’aconsegueix a base d’anar coneixent gent de l’associació i anar establint relació amb ells.”

Aquestes trobades es venen organitzant des de 1995 amb la intenció de crear una xarxa de contactes més enllà del nivell professional i formar una relació sòlida entre els seus membres.  Actualment, se n’organitzen 3 a l’any, entre Europa i els Estats Units, tant de caire professional com més lúdic. “ …] hem participat a tots els Simposiums organitzats per Luxre a Europa des del 2012 i també hem anat dues vegades als de USA. És el lloc on es comencen totes aquestes relacions amb altres membres, on es construeix la confiança per acabar generant negoci i coneixement. Nosaltres podem dir que coneixem agents immobiliaris de pràcticament qualsevol lloc d’Europa, USA, Austràlia, principals ciutats asiàtiques i d’Orient Mitjà. A més, amb molts d’aquests contactes es construeixen relacions que van més allà de la feina, i passen a ser amics personals”, afirma el director de l’oficina de Barcelona.

premi global luxreDe fet, com a agraïment i reconeixement a la nostra implicació i relació amb els altres membres, la nit del 18 de gener ens van fer entrega del premi ‘Global Affiliate of the year 2017’ per part de John Brian Losh, President de Luxury Real Estate, per destacar el nostre paper dins de l’associació. Guifré Homedes ho té molt clar, “que s’hagi fet a Barcelona és molt important per nosaltres. En primer lloc, per la confiança que Luxury Real Estate demostra amb Amat Luxury com a amfitrió i, després, ha estat important perquè quan tots aquests membres trepitgen el teu terreny entenen molt millor el teu mercat, aprecien molt més la teva empresa i la teva experiència, les relacions s’enforteixen molt i coneixen molt millor quines propietats podem oferir. Tot això augment moltíssim la possibilitat de fer negoci i rebre inversors internacionals. I ha quedat clar que Barcelona els apassiona.”

En definitiva, l’aliança amb associacions immobiliàries internacionals ha estat indispensable per ampliar el ventall de possibilitats als nostres clients a nivell d’inversions, compra, venda i lloguer, i oferir-los així el millor servei possible. “[Molt important] és el fet de la visió crítica del sector i el mercat, el fet de pensar en fer les coses diferents. Passes dies sentit experiències de com treballen els millors i, tot això, ho intentes aplicar a la teva empresa” diu.

Segons Homedes, “hi ha molts fets comuns que sentint com es tracten a diferents països ens ajuda a fer les coses diferents i millors“.