Skip to main content

La realitat virtual canvia el mercat immobiliari

Avui dia, la tecnologia és una part important de la nostra vida diària. El món digital ha contribuït a totes les activitats que realitzem i està present a la nostra forma de compra i venda. Una de les principals raons per a l’ús de la tecnologia és la d’estalviar temps i transformar la nostra experiència de compra per complet. Si és així, per què no la fem servir com una eina pel mercat immobiliari?

A la nostra empresa volem donar el màxim als nostres clients i ens preguntem: Cal que inverteixin el seu temps visitant diferents propietats? I si poguessin fer-ho a casa seva i poguessin sentir-se com si estiguessin allà? En aquest punt és on apareix la realitat virtual que, en el cas d’edificis en construcció, per exemple, és de gran ajuda.

Darrerament, estem provant moltes eines per tal de millorar l’experiència del client i l’opció de la realitat virtual és la més important. De moment, no oferim aquest servei però aquestes són les principals raons per fer-ho.

1. Facilitar la visita

De moment, les fotografies són l’únic testimoni de la propietat llevat que el client vulgui o pugui anar a visitar-la. Els vídeos i les fotos no són prou bons per seleccionar o rebutjar un immoble, mentre que la realitat virtual transporta als clients a la propietat, utilitzant tot el que pot oferir. La realitat virtual ajudarà a caminar a través de la sala d’estar fina a la cuina i permetrà mirar més enllà de les finestres o els balcons.

2. Facilitar la compra Internacional

Per als nostres clients internacionals és impossible visitar propietats, mentre que amb la realitat virtual poden seure a qualsevol part del món, examinar tots  tots els racons de les possibles llars i còmodament decidir si volen o no invertir.

3. Experimentar el futur

Es pot visitar un apartament que no existeix. La realitat virtual ens ajuda a crear immobles projectats per la seva construcció futura.  En aquests moments no necessitem tenir un immoble pilot per saber com serà una vegada finalitzat.

4. Disseny d’interiors abans o després de la compra

Una vegada que s’ha fet la compra arriba la part més creativa del procés: la decoració. Gràcies a la realitat virtual, es poden arrossegar els mobles sense fer-se mal a l’esquena i moblar interiors de la teva futura llar només tocant un botó. El poder de la realitat virtual permet afegir o eliminar qualsevol moble el nombre de vegades que calgui dins els espais virtuals. Tan fàcil com sembla! Aquesta és una bona eina per tal d’evitar gastar diners en els mobles equivocats.

5. Estalviar temps i diners

Com ja hem dit abans, la major utilitat de la realitat virtual és ajudar-nos a estalviar temps i diners!