Skip to main content

Trobada EREN Members a Lisboa

Aquest any ha estat Lisboa la ciutat que ha acollit la segona reunió anual dels membres d’EREN organitzada per Quintela & Penalva. L’esdeveniment ha estat una jornada de treball on s’ha fet una exposició del mercat immobiliari portuguès, des del punt de vista de l’oferta i la demanda, i temes legals (Golden VIsa i Taxació Especial), principalment a Lisboa i d’altres llocs importants del país.

Al llarg del dia també es va oferir una conferència sobre aspectes tecnològics, resum del Web Summit 2016, que es va portar a terme dies abans a la capital lusitana, i és la trobada més important a nivell mundial pel que respecta a l’aspecte 2.0.

Prenent el Web Summit com a referència, es van destacar aquells aspectes que servirien per millorar la web EREN i la dels seus membres.

Més tard, es va continuar amb un debat dels valors de marca d’EREN i com potenciar-la. Es va parlar de mercat i de la seva evolució, comptant amb l’experiència dels membres presents, que van exposar la situació dels seus mercats i la seva futura evolució. Finalment, cada membre va presentar les oportunitats de negoci i els productes més interessants per tal de crear sinergies.

La trobada ha servit també per donar la benvinguda a un nou membre EREN, Maxwell Bynes, que representen les millors propietats i les millor vinyes de la zona de Bordeaux i el seu entorn.

Aquestes trobades, tot i que són curtes, però intenses, serveixen per establir relacions molt estretes entre els membres.

Guifré Homedes

Director d’oficina