Skip to main content

Trobada EREN Members a Lisboa

Aquest any ha estat Lisboa la ciutat que ha acollit la segona reunió anual dels membres d’EREN organitzada per Quintela & Penalva. L’esdeveniment ha estat una jornada de treball on s’ha fet una exposició del mercat immobiliari portuguès, des del punt de vista de l’oferta i la demanda, i temes legals (Golden VIsa i Taxació Especial), principalment a Lisboa i d’altres llocs importants del país.

Al llarg del dia també es va oferir una conferència sobre aspectes tecnològics, resum del Web Summit 2016, que es va portar a terme dies abans a la capital lusitana, i és la trobada més important a nivell mundial pel que respecta a l’aspecte 2.0.

Prenent el Web Summit com a referència, es van destacar aquells aspectes que servirien per millorar la web EREN i la dels seus membres.

Més tard, es va continuar amb un debat dels valors de marca d’EREN i com potenciar-la. Es va parlar de mercat i de la seva evolució, comptant amb l’experiència dels membres presents, que van exposar la situació dels seus mercats i la seva futura evolució. Finalment, cada membre va presentar les oportunitats de negoci i els productes més interessants per tal de crear sinergies.

La trobada ha servit també per donar la benvinguda a un nou membre EREN, Maxwell Bynes, que representen les millors propietats i les millor vinyes de la zona de Bordeaux i el seu entorn.

Aquestes trobades, tot i que són curtes, però intenses, serveixen per establir relacions molt estretes entre els membres.

Guifré Homedes

Director d’oficina


Encara no hi ha comentaris!

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà.