Skip to main content

Les millors propietats pels famosos que volen deixar EEUU desprès de la victòria de Trump

 

Moltes celebritats han declarat durant la campanya electoral, que deixarien els Estats Units en cas que Donald Trump guanyès les eleccions. I així va ser. Aleshores, ara què?

Barbara Streisand, Miley Cirus i Cher – que va dir que fugiria a Júpiter- són algunes de les personalitats que, si són coherents amb les seves paraules, haurien d’estar buscant casa a d’altres països després que Trump s’ha proclamat el 45è president dels Estats Units. Podria ser Catalunya un bon lloc per fer-ho?

Per si de cas, hem fet una selecció adequada per a ells.

 

 800 m2 per viure de luxe a Esplugues

Espectacular casa unifamiliar de gairebé 800m2 construïts, situada a 5 minuts de zona alta de Barcelona.
La casa es composa de zona de dia, amb impressionant saló i fantàstica llar de foc, gran menjador, habitació de servei, zona d’aigües i bany. La zona de nit, amb 4 grans habitacions dobles amb armaris encastats, 2 d’elles tipus suite, i un tercer bany complet.
Destaquem un equipament de primera, bonic jardí amb grans arbres i piscina, a més d’un gran garatge per a 7 cotxes amb bany, traster i llenyer.

 

ref. 21431

 

Modernitat i confort amb un equipament d’alt standing

 

Fantàstica casa xalet amb jardí i piscina situada a escassos minuts de Barcelona i a 5 minuts d’algunes de les millors escoles internacionals del país. El seu interiorisme ha estat dissenyat per transmetre modernitat i calidesa en cadascuna de les seves estances, connectades totes elles per ascensor.

La planta principal consta de: saló, preciosa cuina totalment equipada amb gran office, espectacular habitació principal suite (integra zona bany amb sauna, banyera d’hidromassatge i zona vestidor), 2 habitacions tipus suite amb bany (una doble i l’altre individual), una altra habitació individual amb vestidor i bany equipat amb banyera i dutxa. La primera planta gaudeix d’una sala polivalent amb moltes possibilitats per ocupar el temps lliure familiar així com la sala diàfana a les golfes que resulta molt acollidora gràcies a la la xemeneia i la fusta que recobreix el sostre.

Excel·lent jardí entarimat amb fusta tipus teka vorejant la piscina i el porxo d’estiu, ideal per a barbacoes.

ref.21684

 

Gran finca del s. XVII, restaurada, amb torre medieval

Can Amat, gran finca que està documentada des del s.XVII amb una torre fortificada del s. XIV que exercia les funcions de vigilància.

La casa principal té un total de 3 plantes, incloent-hi unes precioses golfes. Des de la primera planta, des de l’”habitació del Bisbe”, tenim accés a la torre medieval, que amaga 3 estances.

La casa consta de sala-menjador, gran biblioteca, dues cuines, l’antiga i la d’ús actual, una gran sala de jocs a les golfes i un total de 6 habitacions ( 3 suites i 3 dobles), així com altres estances habilitades com a despatx.

Des de la planta baixa, a través de grans finestrals, sortim a la preciosa terrassa i al jardí, amb piscina i una gran sala construïda sota el jardí tota en fusta, així com una zona de barbacoa. Gran jardí i estany.

També hi ha dos garatges amb una capacitat total per a uns 20 cotxes, així com varies estances per a màquines i útils del jardí.

A més, una ermita prerromànica, copropietat amb unes altres 2 finques limítrofes.

La casa, ha estat completament restaurada, mantenint els sostres amb volta i els sostres alts amb bigues vistes. Ha estat declarada bé cultural d’interès nacional (BCIN).

La parcel.la té un total de 6.024 m², totalment urbanitzada. Dels 1.239 m2, 1.039 m2 són la casa principal i 200 m2 la casa dels masovers, vestidors de la piscina i garatge.

Font natural d’aigua, ideal per a regar tots els jardins. La casa disposa de panells solars per a l’aigua sanitària, així com d’un generador elèctric propi i varis dipòsits d’aigua.

ref.18047

 

Magnífica casa a primera línia de mar

 

Sitges, municipi a la costa, situat a 40 km de Barcelona. Mundialment famós pel seu Festival de Cinema i el Carnaval. Entre el Parc Natural del Garraf i el mar Mediterrani, és un dels destins més destacats per aquells que volen gaudir de les seves famoses platges, camps de golf, ports i llocs d’interès turístic. Amb totes les comunicacions i serveis i a 10 minuts de l’aeroport de Barcelona.

Casa unifamiliar en solar de 1.174 m2, situada en una de les millors zones de Sitges i a primera línia de mar. Finca catalogada del 1925, protegida pel Pla Especial del Patrimoni Arquitectònic de Sitges. L’habitatge compta amb terrasses, porxos, piscina i jardí dissenyat per arquitectes paisatgistes.

ref.17270

 

Espectacular àtic d’obra nova amb terrasses al cor de l’Eixample

 

Espectacular àtic d’obra nova de 252m2 més 2 terrasses de 61m2, distribuït en rebedor, gran saló-menjador de 71m2 amb accés a terrassa de 46m2 al carrer Rosselló, cuina office semi-oberta i bany. A la zona de nit, fantàstica màster suite amb vestidor, bany, zona despatx i accés a terrassa de 16m2 als jardins del Palau Robert, 2 dormitoris dobles amb armaris encastats, 3º bany complet i zona de màquines. Annex un family room de 40m2.

Al cor de l’Eixample, el barri amb més glamur i prestigi de Barcelona, trobem aquest edifici catalogat amb nom i estil propis, ara rehabilitat per prestigiós arquitecte, que ofereix exclusius habitatges d’obra nova d’espais oberts, lluminosos, funcionals i flexibles, amb vistes als jardins del Palau Robert, el Passeig de Gràcia i la Avinguda Diagonal, aconseguint l’equilibri perfecte entre comoditat, elegància i el privilegi de viure al centre.

ref. 20075