Skip to main content

Cases urbanes amb vistes espectaculars

Normalment els nostres clients tenen ben clar el que busquen. Tot i que cadascú té les seves necessitats hi ha una cosa en comú que acostumen a demanar i són les vistes. Volen vistes al mar, a la muntanya o a la ciutat. La sort que tenim a Barcelona és que gaudim de tots aquests angles tant si pugem a Montjuïc, a la part alta de la ciutat o al Tibidabo.

Actualment, a la nostra cartera disposem d’immobles que compleixen aquests requisits, des d’on es pot gaudir d’un panorama espectacular des de diferents punts de l’habitatge. I aquests són els millors:

 

1. Una porta a la natura

Just a una de les entrades del Parc Natural de Collseola es troba aquesta còmoda i encantadora casa, al barri de Can Caralleu, pensada especialment per gaudir de la natura sense renunciar a la vida urbana ja que la seva comunicació directa amb el centre de la ciutat és idònia.

A l’accés principal de la casa ens rep un assolellat jardí amb pèrgola de fusta per garantir la intimitat durant les nits d’estiu. Al seu interior ens rep un hall des d’on es distribueixen les diferents estances de l’habitatge i un ascensor que porta fins a l’última planta des d’on gaudir de les vistes a la muntanya de Collserola i al mar des de la piscina!

Ref. 20547

 

2. El balcó de Barcelona

Situada a la muntanya del Tibidabo, les seves vistes són espectaculars. Tan espectaculars que podríem definir que es tracta del balcó de Barcelona. Des de diferents punts de la propietat es pot veure el mar, la ciutat sencera i la muntanya.

La zona on està situada es considera el barri més elitista de Barcelona i on es troben les millors escoles nacionals i internacionals. Tot i trobar-se als afores, està molt ben comunicada, el que fa un lloc perfecte per viure-hi.

Els elements modernistes es troben per tota la casa, començant per l’entrada, amb el característic trencadís i grans arcades. A l’interior encara destaquen més els detalls, caracteritzats per la imitació de la natura. La casa gaudeix d’increïbles sostres, precioses làmpades, i grans portes i finestres amb vitralls que ens transporten a principis del s.XX i que ofereixen gran lluminositat a totes les estances.

 

Ref. 17241

 

3. El mar als teus peus

Aquesta nova promoció, que actualment es troba en construcció, es tracta d’un conjunt residencial compost per 143 habitatges distribuïts en dos espectaculars edificis de 16 plantes cadascun. Es tracta d’una urbanització tancada amb zones comunes pensades per gaudir de l’oci i de l’esport sense sortir de casa, optimitzant al màxim el seu temps lliure en un entorn creat per gaudir del dia a dia.

El projecte compta al terrat de l’edifici amb una agradable piscina de vora infinita i una àmplia zona chill-out amb vistes al mar i a la ciutat, mentre que en la planta baixa de la urbanització ens trobem amb parc infantil, sala social-gourmet, gimnàs, sala de jocs per a nens, sala d’estudi, saló de bellesa i condícies.

Les vistes al mar són increïbles!

 

 Ref. 50190